Fashion Favorite

Fashion Favorite

Fashion Favorite heeft altijd de nieuwste producten op het gebied van fashion. Fashion Favorite staat voor hoge kwaliteit, correcte levering, juiste communicatie en goede service.
7,1

• Danny
    Review voor Fashion Favorite

Eerder mail reageren maaar probleem opgelost

• NSVR
    Review voor Fashion Favorite

Echt prachtig verpakt smartphone tasje. Snel verzonden en ontvangen, ik ben erg tevreden, dankjewel Fashion Favorite!

• Hoe beoordeel je Fashion Favorite?

• Rianne
    Review voor Fashion Favorite

Ontzettend slechte kwaliteit en slechte service. Mijn vermoeden is dat hun business model bestaat uit het doorverkopen van rommel van AliExpress terwijl ze bezuinigen op de klantenservice. Ik wilde een zonnebril retourneren, maar kreeg het verzoek om hem op eigen kosten terug te sturen en een nieuwe te bestellen. Prima, maar ze zeggen dat hij niet is aangekomen en de andere zonnebril ging direct stuk. Advies: koop hier niet!
    NB Lieve mensen, u ziet dat ook de respons op deze recensie meer dan een maand op zich heeft laten wachten. Ik heb inmiddels elders prachtige zonnebrillen voor mijn kinderen gekocht, dus ben blij!

Antwoord van Fashion Favorite

Dag Rianne,

We hadden deze reactie natuurlijk al verwacht, jammer. Zeker ook omdat wij dagelijks 100-en klanten wel blij maken met onze producten. Wij verkopen geen rommel, een officieel CE-keurmerk voor de zonnebrillen is in ons bezit, die krijg je niet via AliExpress.

Daarbij is het pootje afgebroken; dat is schade en dat kunnen wij niet vergoeden zoals aangegeven. Vervolgens stuur je het 2e exemplaar naar ons terug met een envelop, het is niet aangekomen en/of te traceren. Ook hier ben je zelf verantwoordelijk voor geweest.

Jammer dat je het niet begrijpt, onze klantenservice is zeker niet bezuinigd, we hebben jouw mails tenslotte 7 keer netjes beantwoord.

Vriendelijke groet,
    Klantenservice Fashion Favorite

• José Bartels-Boom

Snelle levering.

• vanessa peperkamp
    Review voor Fashion Favorite

snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

• Suus Bleeker
    Geverifieerde klant van Fashion Favorite

De beschrijving van het product is niet adequaat. De afwerking bleek heel slecht en de dikte heel anders dan op de foto. Ik wilde het terugsturen en mailde de klantenservice; maar de mail kwam terug. De afdeling bestaat kennelijk niet.

• Rosie
    Geverifieerde klant van Fashion Favorite

Super service, leuke spullen!