Fatbike Masters
Jeroen
Top service. Ik had een fatbike besteld voor mijn zoon en liep even tegen een klein probleem bij de betelling aan. Er werd meteen contact met persoonlijk op genomen en ik werd erg goed geholpen. Dit hebben ze echt super afgehandeld en ik (en mijn zoon) zijn heel erg tevreden met de afhandeling. Aanrader!
Daisy Van der Kolk
Super service, kleine beschadiging maar dat werd netjes opgelost! Heel blij mee en nogmaals, de service is heel fijn dat vind je tegenwoordig niet overal meer! Dus top!!
Hoe beoordeel je Fatbike Masters?
Marjan Hengeveld
We hebben 2 Engwe vouwfietsen gekocht. In eerste instantie zou de levering pas na onze vakantie plaats kunnen vinden door vertraging in de levering door de fabrikant. De verkoper heeft contact opgenomen met een ander bedrijf en voor ons geregeld dat we ze toch op tijd geleverd kregen. Heel hartelijk dank! De communicatie via WhatsApp verliep zeer goed. Snelle en adequate reacties. Wij zijn zeer tevreden.
Sander
Super communicatie, snelle verzending met track en trace en mooie kwalitatieve fietsen. Als bedrijf hebben we 3 fietsen aangeschaft voor medewerkers die gebruik maken van ons fietsplan. Alles netjes conform afspraak verlopen.
artur
Fast delivery! Best quality.
Danyal Rafiq
Great service and delivery
Faruk
Volgende dag geleverd, uitstekend goed geholpen via de chat qua info over de bike, alles verliep heel soepel
Top**** -
Pizza Atilla
Beste service, dat we ooit gehad hebben, stevige fietsen. Super bedankt.!!!
Erik Gantvoort
Mijn fatbike was zeer netjes volgens afspraak geleverd. Ze reageren snel op je vragen en denken mee met eventuele oplossingen voor aflevering. Echt een aanrader voor een nette en goede fatbike!!
Vincent
Prachtige fatbikes en een hele fijne service gekregen van Robin de eigenaar. Super blij met de Ouxi C80 ;)
Arjan Boogert
Hele vriendelijke mensen. En hele goede service!
Lesley
Mijn bestelling was niet op voorraad en werd volgens afspraak later geleverd. De verkoper reageert heel snel als je vragen hebt. Ze hebben goede en snelle service. En komen de afspraken na. Een fiets hier aankopen. Kan ik iedereen aanbevelen.
Morrisson
Zeer tevreden met mijn nieuwe fiets en een prettige service!
Kayeno
Goeie service zijn er snel ze zijn altijd snel en goed berijkbaarb
Nicole
Super geholpen en nette service, ook andere aangeraden 👌
Renzo
Prima levertijd! En heel fijn dat mijn vragen per app binnen 5 minuten beantwoord werden :)
Tygo Tullemans
Nette en correcte aflevering. Fijn dat je vooraf wordt gebeld om een bezorgafspraak in te plannen. Echt een aanrader!
D van Leeuwen
Top bedrijf, goede spullen en weten wat klantenservice is!
Jenny
Prachtige EB8 gekocht, snelle levering en onwijs vriendelijk personeel.
Joos
Goede service. Niks op aan te merken. Goed bereikbaar voor vragen en duidelijke antwoorden.