FeestXL.nl
Heeft u feestartikelen nodig voor uw feestje? Zoek dan niet verder...FeestXL.nl is dé online feest winkel met een groots aanbod aan verschillende feestartikelen. Op FeestXL.nl kunt u terecht voor feest artikelen zoals ballonnen, slingers, vlaggen, kaarsen, borden, vlaggen, servetten, tafelkleden, afzetlint enz.
Voor elk thema feest hebben wij een geschikte versiering, ons feest aanbod is groot en gevarieerd.
Groots in feestartikelen ook in themafeesten
Heeft u een leuke verjaardag in het verschiet... is uw zoon, dochter, man of vrouw jarig? En wilt u uw woonkamer mooi versieren met slingers of (latex) ballonnen? In ons feest assortiment komt u al snel in de juiste sfeer. Uiteraard kunt u ook ideeën opdoen door op onze webshop de categorieën te bekijken. Wij hebben feestartikelen voor een 'normale' verjaardag, gender reveal, halloween feest, oktoberfest, Sinterklaas, Kerst of ander speciaal moment. Geen feest is ons te groot!
Sigrid Jonkman
Supersnelle levering, in de avond besteld volgende morgen geleverd!
Uitgebreid assortiment tegen goede prijs. -
Mona van de Bilt-Koot
Snelle en nette service :)
Hoe beoordeel je FeestXL.nl?
Denis Coenegracht
Zeer goede service en leuke goede artikelen.
Sabine Reugebrink
Netjes geregeld en snel toegestuurd toen ik bestelt had… we houden een camping week voor verpleeghuis somatische cliënten met iedere dag een thema dus de vlaggetjes zullen zeker een positieve bijdrage hebben aan de feest week !!!!
Michèle
Had gemengde ballonnen besteld....op het plaatje stonden alle kleuren, waaronder zwart en wit die ik nodig had. Uiteindelijk was het een zakje met de "standaard" mengde kleuren. Hierdoor had ik er helaas niks aan (wilde de vlaggen van verschillende landen maken met ballonnen)
Willy LINOTTE
Livraison rapide
Yolanda
Makkelijk te bestellen en super snel geleverd! Heel veel keus, ruim assortiment.
Marga Van Beukelen
gemakkelijk besteld, volgende dag in huis!!!!
David Delys
Ik kr
EW
Snelle levering!
Connie De Man
Zeer snelle levering en prima kwaliteit van het product! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Marjolein Lenaerts
Heel blij met de aankoop, levering was snel en goed ingepakt en afgesloten!
Ina de Kaste
Snelle service en netjes geleverd
Arian
Snelle levering en een goed product voor de laagste prijs
Amel
Heel snel aangekomen, had een extra leuke sfeer op mijn verjaardag !
Noura ten Dam
Was snel geleverd en ruime keuze van spullen!
Alicia
Super snelle levering en producten zoals omschreven
Isabelle Vanhooff
De artikel is heel te laat gekomen op de site is vermeld een dag ik heb deze gekregen na 5 dagen
Henriette
Uitgebreid assortiment feestartikelen en de thema's maken het vinden van een artikel een stuk makkelijker. Snel en netjes geleverd.
Oma 16
Goede service en snelle levering en leuke spullen