Feestdeco
Adrie Hemmink
Heel betrouwbaar bedrijf met een geweldig leuk assortiment
Hansje
Heb de bestelling nog steeds niet ontvangen dus kan niet blij zijn met m’n bestelling.
Antwoord van FeestdecoHallo Hansje, wat vervelend dat je niet blij bent en ons 1 ster geeft. Je pakketje is nog onderweg. Je hebt gekozen voor VintedGo, dit is een goedkopere verzendwijze met een levertijd van 2-6 werkdagen. Deze tijd is nog niet verstreken, je pakketje zit nog in het verzendproces. Wil je een snellere verzending? Kies dan voor bijvoorbeeld DHL of PostNL. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kunnen we je gelijk helpen! Groeten Lotte
Hoe beoordeel je Feestdeco?
Petra
Snelle service en leuke prijzen
Renske
Snelle service, de afhaalmogelijkheid werkt perfect! Ik bestel hier zeker nog eens.
Femke
Mijn levering was heel snel thuis, goed materiaal
Silvia
Snelle levering, erg leuk ingepakt.
Yvonne
super service heel snel ontvangen en heel goed van kwaliteit
Elke Martens
Zeer goede en snelle service! Een aanrader!
Sandra Oosterwijk
pakket zit nog dicht maar zal goed zijn. Alleen de bezorging was te laat.
Antwoord van FeestdecoWat jammer om te horen dat je pakketje later is aangekomen dan verwacht. Op onze website vermelden we dat bestellingen die vóór 15:00 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog worden aangeboden bij de bezorgdienst. In de meeste gevallen wordt het pakketje de volgende dag geleverd. Helaas hebben wij echter geen invloed op eventuele vertragingen bij de bezorgdienst zelf.
Hopelijk heb je je bestelling inmiddels goed ontvangen en mocht er nog iets niet in orde zijn, laat het ons gerust weten – dan kijken we meteen met je mee. -
F. Antonides
Een probleem met een retourzending werd prima opgelost. Daarnaast waren é-mails vriendelijk en actueel. Kortom een prima keus voor je feest decoratie!
Antwoord van FeestdecoHartelijk dank voor uw bericht. We vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Tijdens de zomervakantie is onze e-mail minder snel opgevolgd dan gebruikelijk, waardoor uw bericht later en niet helemaal juist beantwoord is. Dat had uiteraard beter gemoeten en daarvoor onze excuses.
Om het voor u zo goed mogelijk op te lossen, hebben wij het volledige bedrag inmiddels aan u gecrediteerd. Daarmee zijn de verzendkosten gecompenseerd en hebben wij daarnaast een extra stukje coulance toegepast.
Hopelijk kunnen wij het hiermee uiteindelijk toch nog goed oplossen.
^Lotte -
Sharon Besters
Bestelling is nog niet binnen
Antwoord van FeestdecoWat vervelend dat je bestelling nog niet binnen is, Sharon. Neem voor vragen over je levering altijd even direct contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je direct helpen en kijken waar het pakketje zich bevindt! ^Lotte
Lauren
Duidelijk over het niet kunnen leveren van het bestelde.
Antwoord van FeestdecoBedankt voor je 5-sterren!!
Karen
Waardeloos. Bestelling is na ruim 1 week nog steeds niet binnengekomen. Geen telefonisch contact mogelijk. Hier bestel ik nooit meer.
Antwoord van FeestdecoBedankt voor je review, wat vervelend dat het pakket niet is aangekomen. Ik heb gelijk een onderzoek ingesteld bij DHL, want al onze pakketjes horen met DHL binnen 1-2 werkdagen binnen te zijn. Telefonisch zijn we ivm de zomervakantie elke dag bereikbaar tussen 12:00-17:00, wellicht heb je het net buiten deze uren geprobeerd. Via mail en Whatsapp kan het soms wat langer duren ook ivm de zomervakantie, maar we reageren altijd binnen 2-3 werkdagen. We gaan het snel oplossen en houden je op de hoogte! ^Lotte
Tineke den Otter
Super snel geregeld
Diana Abrar
Snelle en goede levering!
Annagreet
Een foutje (één product was verkeerd geleverd) werd binnen een dag opgelost en we kregen gratis dit ontbrekende artikel
Nette prijzen in vergelijking met andere websites met soortgelijke producten
Mazzel
snel en keurig verzorgd
Ness Mensah
Mooie producten!
Rutger Brinkman
Snelle levering. Bevesting wel. Alleen kreeg ik geen afhaal bericht voor de box en ben zelf maar even langs gegaan aangezien ik in de buurt woont. Was vast druk ivm met koning en bevrijdingsdag Eind goed al goed.
Monique
Superleuke artikelen!