Festival Supply

Festival Supply

Al je festival artikelen in één winkel!
8,4
Filter 2615 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2448 met beschrijving

Taal

• Beatrix Leder

Schnelle Lieferung, alles super

• Bianca Kragtwijk

Snel en netjes geleverd

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je mooie review, Bianca! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Hoe beoordeel je Festival Supply?

• Anika Klinkenberg
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Krijg een mail dat er een terug betaling plaats vind… geen idee waarom je word niet op de hoogte gebracht dan ook nog maar afwachten of je überhaupt je geld terug krijgt

Beste Anika,

Wij hebben de bestelling retour ontvangen en hebben deze daarom gecrediteerd voor u. Dit staat ook vermeld op de creditnota dat wij het retour hebben ontvangen.
    Onze excuses voor het ongemak.

Team Festival Supply

• Jp Perchaluk
    Geverifieerde klant van Festival Supply

These are chairs for small children

Antwoord van Festival Supply

Beste Jp, Bedankt voor de feedback. De afmetingen van deze stoel staan op de website. Het is inderdaad een kleine stoel. We gaan kijken of we dit duidelijker op de website kunnen vermelden. Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Nelis Brouwer

Goede en snelle service

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je mooie review, Nelis! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Lonneke Poel
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Snelle levering. Producten nog niet getest maar komt vast goed

Antwoord van Festival Supply

Beste Lonneke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Festival Supply

• Christian
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Gute Qualität und gute Preise. Versand nach Deutschland etwas teuer aber ich hätte mit etwas mehr Geduld ja auch eine Sammelbestellung initiieren können. Gerne wieder

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je leuke review, Christian! Wat fijn dat je tevreden bent met de goede prijs. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Dyanne
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Snel geleverd, top producten!

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je mooie review, Dyanne! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Bart

Goede producten, snelle levering

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je mooie review, Bart! Fijn dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• BluBoi Mofokeng
    Geverifieerde klant van Festival Supply

The products were not up to par wholly disappointing.

Antwoord van Festival Supply

Dear BluBoi, Thank you for the feedback. We will send you a personal email to look for a solution. Kind regards, Festival Supply

• Charlotte
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Snelle levering en alles zoals beschreven, aanrader!

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je mooie review, Charlotte! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Nick Van Noordenbrug
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Snel geleverd en goede kwaliteit

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je mooie review, Nick! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Bart
    Geverifieerde klant van Festival Supply

alles ging prima, heb alleen geen behoefte aan "herinneringen" om reviews achter te laten

Antwoord van Festival Supply

Beste Bart, Bedankt voor de feedback. Deze herinneringen worden automatisch verstuurd. Onze excuses dat je dit als vervelend hebt ervaren. Fijn om te horen dat je wel tevreden bent met je bestelling. Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Chrissy de rijk

niks binnen gehad

Antwoord van Festival Supply

Beste Chrissy, Bedankt voor de feedback. Vervelend dat het pakketje nog niet geleverd is. We gaan je een persoonlijke mail sturen. Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Ca

Keurig op tijd geleverd

Antwoord van Festival Supply

Beste Ca, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Festival Supply

• Steijn Uijl
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Volgende dag in huis en goede kwaliteit

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je mooie review, Steijn! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. en de kwaliteit. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Nick Schepers
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Duidelijke webshop. Alles is geleverd en ben superblij met de snelle levering!

Antwoord van Festival Supply

Beste Nick, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Festival Supply

• Mark Van der krabben
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Kreeg geen e-mails dat die onderweg was of dat die binnen was

Antwoord van Festival Supply

Beste Mark, Bedankt voor de feedback. Het klopt inderdaad dat er geen track en trace word verzonden bij een brievenbus pakketje. Ik ga je een persoonlijke mail sturen. Met vriendelijke groet, Festival Supply

• devinyo van de korput
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Niks te klagen was snel binnen helemaal voorbereid op mn volgende feesie

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je mooie review, Devinyo! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier ermee op je volgende feest! Met vriendelijke groet, Festival Supply

• Niels Vreeker
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Goeie bril, heeft de hele koningsdag overleefd!!!! Vooral kopen!!!

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor je leuke review, Niels! Fijn om te horen dat de bril koningsdag heeft overleefd. We hopen dat je een gezellig feestje gehad hebt! ;) Met vriendelijke groet, Festival Supply