Fiastra.shop

Fiastra.shop

Fiastra.shop is een online webwinkel dat duurzame producten verkoopt die in Nederland gemaakt zijn. Ten opzichten van andere online verkopers worden al onze producten in Nederland gemaakt, dit maakt ons uniek! Hierdoor kunnen wij unieke producten van hoge kwaliteit aanbieden aan onze klanten, ook verzorgen we een snelle levertijd wereldwijd! U heeft altijd de mogelijk om ons te contacteren, wij beantwoorden uw vraag altijd binnen 12 uur.
De zekerheden van https://fiastra.shop/nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest