Fiastra Design

Fiastra Design

Fiastra Design biedt unieke designproducten, duurzaam vervaardigd uit gerecycleerd materiaal. Vind bij ons eco-vriendelijke decoratie en accessoires die innovatie met milieu verantwoordelijkheid combineren.
De zekerheden van https://fiastradesign.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Fiastra Design vindt zijn oorsprong in de rijke cultuur en ongeëvenaarde schoonheid van Italië, een land bekend om zijn vakmanschap en liefde voor esthetiek. Onze passie voor duurzaamheid en uniek design drijft ons om gerecyclede materialen nieuw leven in te blazen, waarmee we producten creëren die niet alleen uniek zijn in hun soort, maar ook vriendelijk voor onze planeet. Elk stuk in onze collectie draagt een stukje Italiaanse inspiratie, vermengd met moderne innovatie en een diepe toewijding aan het milieu.


Bekijk Manifest