Fiat van der Laan
Carola Lambregts
Steve Vogels
Alles prima in orde en mooi op tijd .
Hoe beoordeel je Fiat van der Laan?
Alfredo
Zeker een goede service
Fhm Jacobs
Precies wat ik besteld had voor de juiste prijs zonder onnodige vertraging
Peter Fonteijn
Mooie prijzen en goede service
Guus Bergé
Groot assortiment vriendelijk en behulpzaam kennis over de Fist 500 en goede prijzen
Jean Pierre Vossen
Goede servics goed levering
J Groot Nuelend
Goed en duidelijk contact gehadt
Hector Beuren
Een heel goede samenwerking met onze garage voor de aanlevering van stukken voor onze fiat oldtimer klanten. Zeker een aanraden en heel behulpzaam als u vragen heeft.
Joop Theunisse
Fijne service. Probleempje? Even bellen en alles kan geregeld worden.
Toon Willems
aankoop is helemaal volgens de juiste manier verlopen.
marnix
Top !
Rowena
Heb mijn bestelling nog niet ontvangen volgens de app van Mondial is het nog steeds onderweg naar pakketautomaat al twee dagen staat het op dezelfde status . Ik heb info gekregen dat Mondial trager is als je het pakket sneller wenst kan je post nl aangeven want zeker een betere optie is
Antwoord van Fiat van der LaanHallo Rowena, jammer dat je onze service 2 sterren geeft. We bieden voor kleine pakketten een goedkope optie aan in de vorm van Mondial Relay, deze is de helft goedkoper dan GLS of PostNL. Mocht je iets snel willen hebben, dan is Mondial Relay niet de juiste optie. Mondial Relay duurt doorgaans langer dan de reguliere postbedrijven. Hieronder de tekst van Mondial Relay: Voor internationale leveringen in een afhaalpunt of thuislevering (1e aflevering van het pakket) zal Mondial Relay alles in het werk stellen om de pakketten binnen gemiddeld 3 tot 6 werkdagen te verzenden, afhankelijk van de bestemming.
Mario Stam
Fijn geholpen bij wat ik nodig had.
Dick Butter
Bestelling voor onderdelen Fiat 500F snel geleverd. Had per ongeluk verkeerde deurslot stangetje voor 600 besteld. Patrick merkte dit op en stuurde een berichtje om het gelijk in de order aan te passen. Top!
Alex Kabel
Snelle levering. Goede spullen voor een eerlijke prijs.
Louis Matthys
Zeer goede service, schakel problemen opgelost voor bijna geen geld
Serge Schorsch
Goede website en snelle service
Marc Palmen
Snelle levering en goede after sales. Heb je een probleem zijn ze bereid hier uitgebreid naar te kijken. Top
Andries Van der Werf
Geweldige service snelle levering 👍