Fidello
Fidello levert in heel Europa producten voor honden, katten, knagers en vogels. Voer, manden, speelgoed en verzorging: alles om jouw dieren gezond en gelukkig te houden.
Kwaliteit en gemak
We kiezen veilige duurzame producten die jouw zorg makkelijker maken.
Frida Lundquist
Not as expected öe
Antwoord van FidelloVad tråkigt att höra att din beställning inte riktigt blev som du hade hoppats. Vi har ännu inte hört från dig, men hjälper dig självklart gärna om något inte blev som det skulle. Hör gärna av dig till oss, så löser vi det tillsammans på bästa sätt.
Vänliga hälsningar, Michael från Fidello -
Miestrom
Top zoals altijd! Snelle levering en mooie prijzen
Antwoord van FidelloDank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat alles weer naar wens was 😊
Hoe beoordeel je Fidello?
Tessa kooijman
Snelle levering en goede prijzen
Antwoord van FidelloBedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen. We hopen je snel weer terug te zien! 😊
Henk Schouwenaars
Snel geregeld en verzonden. Alleen erg jammer dat je een toeslag moet betalen als je 6 zakken kattengrit tegelijkertijd besteld voor het gewicht terwijl het in 3 pakketten geleverd wordt. Bij andere leveranciers nog nooit gehad. Dus het gratis verzenden wat ze beweren klopt sowieso niet. Erg jammer
Antwoord van FidelloHartelijk dank voor uw review en waardevolle feedback – daar zijn wij echt blij mee. We vinden het ontzettend belangrijk om te horen wat er beter kan, zodat we Fidello blijven verbeteren.
We gaan zeker kijken hoe we ons verzendbeleid nog duidelijker en transparanter kunnen uitleggen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel: we willen helder zijn over wat u van ons kunt verwachten.
Bij Fidello bieden we gratis levering aan bij bestellingen tot 23 kg én boven de €49. Wij betalen in dat geval de verzendkosten aan de vervoerder, zonder deze aan u door te rekenen.
Onze vervoerders mogen wettelijk geen pakketten dragen die zwaarder zijn dan 23 kg. Wanneer een bestelling dit gewicht overschrijdt, zijn wij verplicht deze in meerdere pakketten te verzenden. Hiervoor betalen wij een toeslag aan de vervoerder. Deze toeslag vindt u terug op onze verzendinformatiepagina.
Daarom hanteren wij ook een gewichtstoeslag, en niet een ‘aantal pakketten’-toeslag. Het gaat dus niet om het aantal dozen, maar om het totale gewicht van de bestelling.
We begrijpen goed dat dit verwarrend kan overkomen, en nemen uw feedback ter harte om onze communicatie hierover te verbeteren. Nogmaals dank voor uw terugkoppeling! 🐾 -
Francis Jeijsman
Goed geregeld
Antwoord van FidelloBedankt voor je fijne review! 😊 Goed om te horen dat alles naar wens was. We staan altijd voor je klaar! 🐾
Miestrom
Perfect! Super snel geleverd
Antwoord van FidelloWat fijn om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop.
Hans de t
Snelle levering en prima kwaliteit
Antwoord van FidelloDank je wel voor de fijne woorden! We doen ons best voor snelle service en topkwaliteit.
Stefan
Super snel geleverd, zowel hond als baasje helemaal blij!
Antwoord van FidelloDat maakt ons ook blij! Geniet ervan samen 🐾 Bedankt voor je leuke review.
Ad Verhoeven
Dit was de eerste bestelling die ik hier had geplaatst na de laagste prijs op Google te hebben ge vonden voor 15 kilo Naturis Lam/Rijst Sencitive. De zak werd netjes de volgende dag al afgeleverd in een beschermende kartonnenfoos. Niets anders dan lof over hoe alles verliep van bestelling naar aflevering.
Antwoord van FidelloWat ontzettend fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je voor ons hebt gekozen en dat je tevreden bent over zowel de prijs als de levering. We hopen dat je hond ook geniet van de Naturis Lam/Rijst Sensitive. Mocht je nog vragen of tips nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Graag tot een volgende keer! 🐾
QUITTA
Scherpe prijs voor de graanvrije hondenbrokken en maakt belofte waar: levering binnen 24 uur.
Antwoord van FidelloWat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs én de snelle levering! We doen ons best om beloftes waar te maken en hondenbrokken snel en vers bij je thuis te krijgen. Bedankt voor je review en een poot van ons hele team! 🐾
Kornélia Mészáros
♥️😊♥️😊♥️
Antwoord van Fidello♥️😊♥️😊♥️
Natan van Heeswijck
Mooie hondenmand en snelle levering
Antwoord van FidelloBedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de hondenmand én de snelle levering. We hopen dat je hond er heerlijk in ligt! 🐾 Mocht je nog iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar.
Diny Schenzel
Mooie mand voor onze hond en de volgende dag al bezorgd!
Antwoord van FidelloWat fijn om te horen dat jullie hond blij is met de nieuwe mand én dat de levering zo snel was! 😊 Bedankt voor je mooie review en veel relaxmomentjes gewenst voor jullie hond in z’n nieuwe plekje. 🐾
Sanne
Topkwaliteit en je merkt dat het met zorg is verpakt. Wij bestellen zeker opnieuw
Antwoord van FidelloWat fijn om te horen, Lisa! We doen ons best om elke bestelling met aandacht te behandelen – super dat dat is opgevallen. Tot de volgende keer bij Fidello!
Tom
Had een vraag en werd snel beantwoord :)
Antwoord van FidelloWat fijn om te horen dat je snel geholpen bent! We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review. Hopelijk tot snel weer bij Fidello!
Henry van zijl
snelle levering. Prima kwaliteit
Antwoord van FidelloWat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit! Bedankt voor je review – we hopen je snel weer terug te zien bij Fidello 🐾😊
X
Klantenservice beantwoordt geen mail
Antwoord van FidelloBedankt voor uw beoordeling. Helaas kunnen wij geen e-mail van u terugvinden in ons systeem. Zou u deze nogmaals willen versturen? U kunt uw vraag ook via WhatsApp aan ons stellen op het nummer 0657994291. We helpen u natuurlijk graag verder!
Henk Osnabrugge
Duidelijke site, goede prijs persoonlijke hulp en snelle levering, wat wil je nog meer? Ik ga zeker vaker bestellen!
Antwoord van FidelloWat een heerlijke review, dankjewel! 🙌 We vinden het super dat je zo tevreden bent. We staan de volgende keer weer voor je klaar! 🐾💚
Marijke
Snelle service. Duidelijke communicatie en goed verpakt
Antwoord van FidelloDankjewel! 😊 Fijn dat je tevreden bent over de service en verpakking. We hopen je snel weer te zien op Fidello.nl! 🐶📦
Youri
Fijne webshop, snelle levering en goede service!
Antwoord van FidelloDankjewel voor je fijne woorden! 😊 Blij dat alles naar wens was. We staan altijd voor je klaar! 🐾💚