Fidgettoyskopen.nl

Fidgettoyskopen.nl

De grootste fidget toys winkel van de BeNeLux!
8,7
Filter 628 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 606 met beschrijving

• Desiree
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Snelle levering een goede producten

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Desiree, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te zien dat je tevreden bent. We hopen

• Nathalie Katsonis
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

het pakket is niet aangekomen

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Nathalie, Dank voor je beoordeling. Ik heb je een persoonlijke mail gestuurd om te kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Fidgettoyskopen.

• Hoe beoordeel je Fidgettoyskopen.nl?

• Wendy La Haye
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Goed op de hoogte gehouden van de verzending. Dat is heel prettig.

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Bedankt voor uw fijne review, Wendy! Goed om te horen dat u de updates over de verzending prettig vond. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

• Tamara Goyvaerts
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Snelle levering naar België …

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Tamara, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te zien dat je tevreden bent. We hopen je in de toekomst nog eens terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Fidget Toys Kopen

• Willem Peters
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Goede winkel, fijne prijzen, en prettige service

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Willem, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop, prijzen en service. We waarderen je positieve woorden enorm! Met vriendelijke groet, Team Fidget Toys Kopen

• DrBoot
    Review voor Fidgettoyskopen.nl

Uitstekende klantenservice!

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste DrBoot, Hartelijk dank voor je fijne beoordeling! Geweldig om te horen dat je onze klantenservice als uitstekend hebt ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Fidget Toys Kopen

• Ruben

Snel geleverd.

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Ruben, We willen je bedanken voor je positieve review! Met vriendelijke groet, team Fidgettoyskopen.nl

• H-zorg

Beste,
    wat fijn om te horen dat alles goed gegaan is,
    ik wens u nog een fijne dag!
    mvg,
    team Fidgettoyskopen.nl

• Jm Leurs

Topdingetje!!

Fijn om te horen :-)

• Ana
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Alles is in goede staat en snel geleverd.

Hi Ana,
    Bedankt voor je fijne review – goed om te horen dat alles in goede staat is en snel geleverd werd!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Uitstekende service, vriendelijk aan de telefoon en werd goed geholpen. Super snelle levering.

Hi Anoniem,
    Dank je wel voor je mooie woorden over onze service en levering – we stellen het enorm op prijs!

• Roos Klaver
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Nette prijs, snelle levering.

Hi Roos,
    Bedankt voor je fijne review – goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs en snelle levering!

• Rob Verkuijl
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Super snelle levering, binnen enkele dagen in huis.
    Vriendelijk prijsje voor een leuk stuk speelgoed voor onze kleinzoon die helemaal gek is van dino’s.

Hi Rob,
    Wat een leuke en uitgebreide review – dank je wel! Fijn dat je kleinzoon zo blij is met het speelgoed.

• Peter

Hi Peter,
    Top dat je de snelle levering waardeert – dank je wel!
    Met vriendelijke groet, Team Fidgettoyskopen

• Daan Solleveld
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

1e keer niet compleet geleverd, maar na een heel snelle reactie op de mijn mail, is het helemaal goed gekomen! En een superleuk waterpistool, mijn zoon is er blij mee.

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Daan, Bedankt voor je positieve review! Wat vervelend om te horen dat je bestelling de 1e keer niet compleet is geleverd, maar wat fijn dat we het goed voor je op hebben kunnen lossen! Met vriendelijke groet, team Fidget Toys Kopen

• v Helvoirt
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Pakket kwam snel binnen. Geen problemen ondervonden met verzending. Kwaliteit was echter ver onder de maat.

Edit. Later benaderd door de winkel. Zij hebben dit heel snel en netjes opgelost. Dank daarvoor.

Beste v Helvoirt,

Dank voor je review.
    Jammer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Ik stuur je even een persoonlijke mail om te kijken naar een oplossing.

Team Fidgettoyskopen

• Janieke Elenbaas-rijnders
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Snelle verzending goed verpakt en een leuk cadeau om te geven top!

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Janieke, Bedankt voor je positieve review! Hopelijk viel het cadeau in de smaak! Met vriendelijke groet, team Fidget Toys Kopen

• Liselotte Koeleveld
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Ik heb mn bestelling nog steeds niet binnen

Beste Liselotte,

Dank voor je beoordeling.
    Ik heb je vandaag al een persoonlijke mail gestuurd om te kijken naar een oplossing.

Team Fidgettoyskopen.

• Jenna Van Raak
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

De fidget toys zijn prima. Alleen de infinity space cube is een pastel roze... Jammer als ik specifiek die had besteld.

Edit: reactie gehad van de webwinkel en kosteloos de goede opgestuurd gekregen. Hele goede service! Kan deze winkel zeker aanraden :)

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Jenna, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de fidget toys. Vervelend dat je de infinity cube in de verkeerde kleur hebt ontvangen. We gaan je een persoonlijke mail sturen. Met vriendelijke groet, Fidgettoyskopen

• Yolanda de Bever

Snel in huis

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Bedankt voor je mooie review, Yolanda! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Fidgettoyskopen