Fien & Feau
Tanja
Zo onwijs blij met mijn twee bewaarkistjes! Ik zag ze op Instagram voorbij komen en hoewel ikzelf in Londen woon, wilde ik ze toch graag via mijn ouders bestellen.
De customer service is fantastisch met snelle reacties, en ik (mijn tweeling dochters) hebben nu een mooi aandenken waar al hun belangrijke herinneringen in gaan. -
Jildou Steneker-Smit
Erg mooi product, snel geleverd! Super vriendelijk!
Hoe beoordeel je Fien & Feau?
Hylco Visbeek
Goede kwaliteit en supersnelle levering!
WelZijn massageopleiding en training
Snel geleverd, mooi afgewerkt. Ziet er verzorgd uit.
Hélène van Vliet
Goede service,leuke producten
Drenth
Snelle service
Suzanne
Fijn en breed assortiment en van goede kwaliteit. Snelle levering.
Anouk Dimmendaal
Heb het nog steeds niet.
Loes Scheurwater
Was niet meer op voorraad. Heb een mail gestuurd ze zijn gaan kijken of hij toch niet ergens nog was. En ze hebben hem gevonden en gelijk opgestuurd. Super!
Jan Cockaerts
Er stond een schrijffout op mijn doosje
Willie Wester
Super service.
Simone De Graaf
Super leuke winkel met hele goede en fijne service! Heel erg bedankt.
Gerhard Luschen
Wilma Fernandez
Hele mooie doosjes voor mijn kleinkinderen
Sandra Baidjoe
Geen enkele reactie op de mail die ik jullie gestuurd heb. Echt jammer. En de levering duurde veel langer dan op de site werd aangegeven.
Antwoord van Fien & FeauBedankt voor je eerlijke review Sandra! Wat jammer om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen. We hebben je mail helaas niet terug kunnen vinden - misschien is er ergens iets niet goed gegaan. Sorry voor het ongemak!
We verzenden bestellingen binnen 2-4 werkdagen en als ik het goed zie, is je bestelling op de 4e werkdag verstuurd. Ik kan begrijpen dat dit langer heeft geduurd dan je had gehoopt, maar we waarderen je geduld!
Je geeft aan dat de schuifdeksel van de kist niet helemaal goed sluit. Kunnen we hierin nog iets voor je betekenen? Stuur ons gerust een bericht, dan kijken we graag met je mee om dit op te lossen.
Nogmaals dank voor je feedback! Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten.
Gesina
Fien & Feau -
Anneke de Vries
Snelle levering, keurig verpakt en goeie service.
Carolien
De bundel voor geboortekaartjes is precies zoals ik mij had voorgesteld - ik ben er erg blij mee. Voor een volgend cadeautje zal ik zeker teruggaan naar Fien & Feau!
Wilma Neele
Mooie box...en snel geleverd
Ricky
Goed en netjes geleverd. De spulletjes zijn heel mooi!!
Grietje Mink
Super service, via de whatsapp snel reactie en erg klantvriendelijk!
Al meerdere aankopen gedaan en mensen blij gemaakt met leuke cadeaus, ik blijf zeker terugkomen!