Fietsaccu-revisie.nl
Roland
STROMER ACCU >> NOOIT DOEN!!!
Stromer 814Wh was op, nog maar 70% van zijn capaciteit. Naar Tilburg gebracht en kreeg er een slechtere voor terug, nog maar 55% capaciteit. Garantie denk je dan. Helaas, met een kul verhaal dat hun er wel meer uithalen maar weer opgehaald. WEGGEGOOID GELD! Ook na 63 keer volledig geladen te hebben kom ik niet boven de 60% uit. NIET DOEN DUS!! U BENT GEWAARSCHUWD. -
Peter Louwerens
Prima service komen afspraken na en snelle levering. Oplaader voor bionx accu was nergens meer te krijgen en men heeft voor mij er een samengesteld.
Hoe beoordeel je Fietsaccu-revisie.nl?
Charlene
Goede service, goede communicatie. De accu is vervangen en het resultaat was uitstekend! Na een korte periode bleek het toch niet goed te gaan. De accu is opnieuw door Fietsaccu-revisie onderzocht en helaas bleek de printplaat kapot. Fietsaccu-revisie heeft (een deel van) de kosten terug gestort. Het is geheel naar tevredenheid afgehandeld. Met deze ervaring raad ik dit bedrijf aan.
Ronny L
Top service, bij ontvangst van de gereviseerde batterij was er onherstelbare schade aan de oplader van de batterij (door transport?), zonder discussie een nieuwe gekregen, top service!!!