Filamenten 3D
Lidmaatschap per 30-05-2023 ingetrokken
René Steentjes
snelle levering
marcel
Goed spul, goed geprijsd. Levering liep een beetje moeizaam, maar dat kwam door de transporteur. Het zou wel beter zijn als wat meer zorg wordt besteed aan de verpakking; ik had een beetje transportschade. Goede telefonische ondersteuning. Dank je.
Bas Maas
Verpakking van de spoel was niet vacuum, hierdoor kan stof en vocht tot de plastic indringen hetgeen resulteert in een slecht print kwaliteit. Daarnaast ruim 4 werkdagen op het product moeten wachten, "voor ... bestellen, zelfde dag verzonden" lijkt niet heel accuraat.
erik dessel
Snelle bezorging en goed materiaal
stephan van vessem
Had een rol van 2.85mm besteld, kreeg een 1.75mm in een doos van 2.85. Is wel opgelost maar handig was het niet.
C.R. Gravenberch
Goede service en klantvriendelijk..Topperrrrs
Mees
Prima service, lekker lokaal dus kan alles ophalen. Bestelling ligt snel klaar.
Website werkt niet helemaal lekker met account maar zonder account is alles prima. -
Nando di Antonio
Top kwaliteit en snelle levering!
Philippe
Zeer goede prijzen, en kwaliteit is echt super. Snelle levering ook. Website werkt wel niet zo goed, heb zonder te weten 2 rollen besteld van dezelfde kleur. Maar toch zeer tevreden met de aankoop!
Kees van den Berg
Mogelijkheid om een geplaatste bestelling dezelfde dag op te halen is geweldig! Kan alleen in Delft.
Herman Ruiter
Late levering en geen heldere terugkoppeling over stand van zaken.
Rob Arkenbout
Prima producten en service. De website werkt niet lekker in Firefox (Win10), dat is jammer.
L. de Keijser
Jos Beelen
Goede prijzen en snel geleverd
Liam
Goede prijzen en kwaliteit
Vijay Sheombar
top
Koen Bresters
Ik kreeg precies wat ik besteld had zonder gedoe
Marty van baal
Snel geregeld
Joris Smit
Goede en snelle service. Een van de bestelde producten was fout ingepakt maar 1 dag later had ik de goede filament rol binnen!
De individuele beoordelingen zijn allemaal 5 sterren, maar vanwege de fout bij het inpakken toch een ster minder totaal. -
dennis lander
snelle levertijd , Omdat ik in de buurt woont kon ik deze de volgende dag ophalen.