FinexHome
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 23-07-2024 stopgezet
Petertje
Super deurbel doet het goed
Maaaaaaar heb hem aan gesloten op de voeding van van mijn oude bel maar staat.wel stroom op maar wil niet bij laden wat voor voeding moet het minimaal hebben
En wel een paar.keer gehad dat hij offline gaat wat is de oorzaak daar van
Jaappoll
Besteld en opgehangen top deurbel
Zeer tevreden over de beeldkwaliteit -
Jens Loomans
Nadat ik het pakket heb ontvangen heb ik hem direct in gebruik genomen. Het monteren van de video deurbel was erg gemakkelijk. Tijdens het testen viel mij gelijk op dat het beeld van erg hoge kwaliteit was, ook op afstand. Dit geeft mij een veilig gevoel ook met de sd-kaart waren beelden terugkijken erg gemakkelijk en duidelijk. Al met al ben ik erg tevreden met de deurbel. Ik heb hem mijn buren ook aangeraden. Wordt de buurt steeds ietsje veiliger ;)
Floris Ottink
Bel besteld gelijk opgehangen…. Geweldig ding. Dus broer wilde er ook 1…nog 1 besteld … met geen mogelijkheid kregen we die aan de gang… wat raar… gemaild …. Gelijk geholpen en na wat “oplossingen” die niet werkte gelijk een andere opgestuurd gekregen! Hoe super is dat en idd opgehangen en werkt uitstekend mooi opgelost … zijn zeer tevreden iig!!!
Toine
als de app niet aanstaat krijg ik geen melding op mijn mobiel is dit normaal ?
Antwoord van FinexHomeBeste Toine,
Bedankt voor uw feedback. Het kan voorkomen dat meldingen niet doorkomen als de app niet actief is. Dit probleem kan doorgaans worden opgelost via de instellingen van uw apparaat. Wij adviseren u om te controleren of meldingen voor de app ingeschakeld zijn.
Indien u hierbij hulp nodig heeft, staan wij voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op via info@finexhome.com voor verdere ondersteuning. Wij helpen u graag om dit probleem op te lossen.
Tom Peterman
FinexHome -
Peter
Snelle levertijd, en snel te instaleren door de bijgeleverde instructie. Tevens is er ook een installatie video. Geweldig product voor een schappelijke prijs.
Tevreden
Top ding! erg gebruiksvriendelijk en presentatie van het product was ook goed. Je ziet gewoon dat het product van goeie kwaliteit is.
Ine
Correcte klantenservice en levering van product. Ben er zeer content mee
Danny
Top bel maar 3 maand battery is toch wat te positief maar wel een topprodukt
Duke
Bezig met mijn smarthome en daar heeft Finex goed aan bijgedragen !!
Sandra
Service en kwaliteit, top
Willy
ik heb een deurbel v2 maar op een of ander manier komt hij niet van de grond heel slecht
Fantastische Videobel
De V2 is een fantastische video deurbel. Makkelijke montage, eenvoudig geïnstalleerd. Doet precies wat er beloofd wordt.
Vienna
Ben enorm blij met het product. Wel had ik een vraagje, serviceafdeling heeft met snel geholpen. De levering was ook erg vlot!👍🏼
Max
We zijn uitermate tevreden met onze nieuwe smart deurbel.
Enige tijd geleden zijn we begonnen om ons huis te voorzien van smart apparatuur.
Nadat we de verlichting (binnen) hebben aangepast kon de deurbel natuurlijk niet achterblijven.
Het instaleren van de app was zo gepiept en hebben we 2 gebruikers toegevoegd.
Wel was het even uitvogelen hoe we de gong moesten koppelen aan de deurbel maar hier kon Finex ons goed bij helpen.
We moesten de knop op de deurbel indrukken + de knop op de gong.
Voor deze prijs kan ik de deurbel zeker aanbevelen.
Bunty Liefmans
mooi product, goede en eerlijke prijzen. super bedankt.
Teodore Zande
Heel erg tevreden over de deurbel. De app was handig te installeren. Veel opties om persoonlijke voorkeuren door te geven. Handig dat je geen abonnement hoeft af te sluiten. Ideaal dat je de beelden terug kan zien bij beweging. Zelf heb ik geen gebruik maakt van de opties om te boren maar heb hem geplakt. Ook ideaal dat je gebruik kan maken van de optie om te batterij op te laden.
fraukje
Fijn apparaat! Werkt goed duidelijk alles te zien op mijn telefoon.
Hut jakob
Gewoon een goede deurbel camera die doet wat ie moet doen van goede kwaliteit
Thomas kollen
Ik ben zeer tevreden met dit product. Het komt exact overeen met de beschrijving en mijn verwachtingen. De kwaliteit is uitstekend en het heeft al mijn wensen voldaan. Ik kan dit product zeker aanbevelen.