Finez
Jowi
Dit product is een twijfelgeval, bij mij werkt het iig niet echt goed vergeleken met andere baardolie producten.
Antwoord van FinezHi Jowi, jammer om te horen dat het product niet helemaal naar verwachting werkt! Wij willen dat iedereen tevreden is en daarom hebben we een baardgroei-garantie. Neem even contact met ons op via customer@finez.support, dan kijken we graag met je mee en vinden we samen een passende oplossing! 💪
Debby Dekker
Volgende dag in huis! Ruim een week geleden besteld, nu al 4 dagen in wacht bij DHL sorteercentrum. Ik heb mails gestuurd maar hoor niks. Tot op heden niks geleverd.
Antwoord van FinezHi Debby, bedankt voor je bericht! We begrijpen dat dit frustrerend is en willen dit graag voor je oplossen. We hebben je al een paar keer gemaild om dit samen op te lossen, maar misschien is onze mail over het hoofd gezien. Zou je even in je inbox (en spamfolder) kunnen kijken? Laat het ons weten, dan helpen we je direct verder! 😊
Hoe beoordeel je Finez?
Vera Poldner
Zeer snelle levering en is kado voor mijn schoonzoon, die zeer tevreden is over de baardproducten van Finez. Hij heeft al meerdere merken geprobeerd, maar vindt Finez toch echt de beste en de lekkerste . Dus hij is en blijft een trouwe en tevreden klant !
Eveline
Artikel gekocht, probleem met een onderdeel. Contact gehad via mail, werd snel en keurig beantwoord en probleem opgelost. Binnen 3 werkdagen kon mijn zoon weer zijn baard trimmen. Top service, goede communicatie, snel handelen en keurig afgehandeld. Heel erg fijn dat er bedrijven bestaan die dit allemaal in hun pakket hebben. Het is dat ik (gelukkig) geen baard hoef te trimmen, maar ik zou zeker bij jullie klant willen zijn. Maar goed, mijn lastige zoon, zei al, ze hebben er een vaste klant bij. Fijn zaken doen met de heren van Finez.
Chelsey
Goede service en snelle reacties!
Alexander
Hele goede service, duidelijk uitleg en zelfs een gratis e-book waarin alles staat beschreven. De baardolie ruikt heerlijk en voelt goed op de huid eenmaal aangebracht. Nu het resultaat afwachten, maar tot nu toe erg tevreden met de service en het product.
Artur Hoogerwerf
Ik heb het gekocht voor een vriend. De verpakking zag er goed uit en binnen 24 uur geleverd. Nu nog afwachten op het resultaat.
Frank Orsel
Snelle levering, product van goede kwaliteit.
Veentjer
Goed spul
Roelof
Snelle levering, goede en mooie verpakking. Alles volgend afspraak.
Ward D
De verzending/levering was snel en duidelijk. De producten lijken van goede kwaliteit.
Timo Hulsker
Super ervaring met Finez. Nadat ik het baardgroeipakket heb gebruikt is mijn baard er een stuk voller en verzorgder uit gaan zien. Nu het baardverzorgingspakket aangeschaft en ook bij dit pakket zijn de producten weer top! Bedankt team Finez!
Josefien
Mijn vriend is enorm blij met de producten en ik ook! Hij heeft nu een prachtig gezonde baard!
Robin
Top hoor
Eline
Hele fijne service en aardige klantenservice medewerkers! Mijn pakketje kwam iets later dan verwacht (wat met de feestdagen volkomen logisch is) en ik werd heel goed op de hoogte gehouden.
Ook de producten zijn als cadeau goed in de smaak gevallen (ziet er mooi uit en ruikt allemaal heerlijk), hij is nu nog benieuwd naar het resultaat natuurlijk!! -
Eddy
Na een eerste keer te gebruiken, wist ik zeker dat dit het produkt is dat ik blijf gebruiken. Super tevreden en ruikt ook nog lekker.
Stephan
Fantastische producten en super snelle levering!
Jan
Een snelle levering. De olie ruikt lekker en voelt goed aan. Top.
Kristof
Deze is gekocht voor cadeau te geven. Zeer tevreden van en snelle levering. Echt een aanrader.
Sammy
Snel geleverd. Uitstekende producten, na een paar dagen gebruik, voelt de baard veel zachter, kamt hij veel makkelijker en blijft goed in vorm. Zelfs het vrouwtje vind de baard lekker ruiken... Heb Finez aangeraden bij collega's en zij gebruiken het nu ook.