Fitnesshoelahoep.com

Fitnesshoelahoep.com

Met een fitnesshoelahoep wordt fitness leuk! Van hoepelen word je niet alleen vrolijk, het is ook nog eens goed voor je buikspieren. Onze fitnesshoelahoeps zijn dikker, groter en zwaarder dan een gewone hoelahoep. Dit maakt het hooghouden eenvoudiger èn je buikspieren worden extra goed getraind.
9,2
Filter 6592 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4092 met beschrijving

• Anke

Slecht product

Antwoord van Fitnesshoelahoep.com

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de ontvangen hoelahoep. Graag zou ik horen wat er mis is met de hoelahoep, zodat we dit op kunnen lossen. Bijvoorbeeld door een extra onderdeel na te zenden.

• Gea
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten en stevig. En leuk om te doen, echt oefenen om de slag te pakken te krijgen. Je merkt dat het zeker goed is voor je conditie. Ben er blij mee :)

• Hoe beoordeel je Fitnesshoelahoep.com?

• Anja
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Goed product met fijne omschrijving en correcte kevering en dan nu hoelahoepen maar. .

• E
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

De bestelling kwam keurig verpakt aan.

• h

vlotte levering

• Els
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

een degelijke hoelahoep. ik heb de extra gewichtjes nog niet gebruikt.

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Vlotte levering. Hoelahoepen is toch best nog lastig. Het filmpje helpt wel. De hoelahoep moet wel echt strak om je middel zitten en het is heel moeilijk om de schakels uit de hoelahoep te halen; daar is veel kracht in je handen voor nodig. Als de band wat los zit, draait hij mee met de bal en is het moeilijker om hem (de bal) in de lucht te houden. Na wat oefenen gaat het een stuk beter. Ik doe het nu iedere dag.

• Corrie
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Heel verrassend en uitgebreid advies waarom Hoelahoep zo goed voor je is En nu dagelijks gebruik geniet ik er enorm van en voel dat het je goed doet
    Dankjewel 😀

• Willie
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Snel verzonden, goed verpakt, ziet eruit zoals op de site staat.

• Wilma
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Duidelijk en goed advies en snelle bezorging.
    Mooie en kwalitatief goede hoepel

• Hanna

Snel geleverd

• Galia
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Heel goed wel beetje blauwe plekken en pijn heb het nog maar een weekje snelle levering

• Marliska
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Snelle en correcte levering !

• Geen naam

Pima

• Karin
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Kwaliteitsvolle hoelahoep, dochter gaat alleen wonen, daarom de tweede die we aankopen omdat ik hem zelf niet kan missen!

• Paul
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Leuke, makkelijk te lezen website, idem dito om te bestellen

• Tine
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Snelle levering, echt een aanrader, werkt goed! ;-)

• Karin
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Mijn pakket snel ontvangen, en

• Ursula
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

Snelle levering, makkelijk te monteren. Alleen ben ik nog niet helemaal vertrouw met de hoepel. Het tikt en ben nog bang dat ie uit elkaar schiet. Heb m wel goed gecontroleerd en het zit goed vast maar blijft tikken.

• Mart
    Geverifieerde klant van Fitnesshoelahoep.com

De eerste bestelling was mooi op tijd. De tweede bestelling is nog steeds niet binnen helaas.