Fitnesskledingshop.com

Fitnesskledingshop.com

Fitnesskledingshop.com is de webshop voor fitnesskleding voor mannen en vrouwen. Ook hebben wij een fysieke winkel in Veenendaal van 150m2 met ruim 400 producten.

Eindelijk is er 1 centrale plek waar je al je fitness kleding en accessoires kan kopen. Je hoeft niet meer bij verschillende webshops of winkels afzonderlijk te shoppen.

Daarnaast is het goed om te weten dat we je bestelling gratis verzenden bij orders boven de € 60,-. Bestellingen die voor 16.00 op werkdagen geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verzonden en heb je de volgende dag dus al in huis!

We bieden verschillende merken fitnesskleding aan. Daarnaast hebben we meer dan 1500 verschillende producten van Fitness Leggings tot Fitness tops en van Joggingsbroeken tot tank tops voor zowel Dames en Heren.
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.