Fits4Kids NL
Bekijk alle reviews en keurmerken van Fits4Kids NL en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
8,3

• B.J.G.
    Geverifieerde klant van Fits4Kids NL

Snelle levering, goed verpakt.

• M vd lee
    Review voor Fits4Kids NL

Leuke producten, gegeven als cadeau en viel zeer in de smaak. 3D pen was makkelijk te gebruiken en was een goed gevuld pakket met veel filament.

• Hoe beoordeel je Fits4Kids NL?

• Sarah
    Review voor Fits4Kids NL

Wat is dit een leuk product! Mijn dochter heeft er meteen uren plezier aan beleeft en mooie dingen gemaakt. De pen is van goede kwaliteit en erg makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader!

• Ilse
    Review voor Fits4Kids NL

Mijn dochter heeft de roze 3d pen gekregen voor haar verjaardag. Heel fijn dat er een duidelijke nederlandse beschrijving bij zit en de set alles heeft wat je nodig hebt om gelijk te starten. Ook een voordeel dat je hem niet op hoeft te laden of bang hoeft te zijn dat de accu op gaat. Kan ook nadeel hebben dat je hem altijd aan het draad hebt zitten.
    Wij zijn heel tevreden over het gebruik en is al uren lang mee gespeeld.

• Mirjam
    Review voor Fits4Kids NL

De 3D pen is een zeer geslaagd cadeau. Onze dochter vermaakt zich er uren mee. Zelfs op vakantie was hij mee waardoor ook andere kinderen er erg enthousiast over werden.

• Elif S
    Review voor Fits4Kids NL

We hebben de 3D pen cadeau gekregen voor de verjaardag van mijn dochter.. Ze is er heel erg blij mee.. Ze is er gisteren mee begonnen en er komen al hele leuke creaties uit.. Als de vullingen op zijn gaan we zeker weer de nieuwe kleuren erbij kopen zodat ze er langer van kan genieten. Top product en zeer goede service!

• Sophie 8 jaar
    Review voor Fits4Kids NL

Ik heb deze pen van mijn opa en oma gekregen en ben er heel blij mee!
    Duidelijke beschrijving. Leuke voorbeelden. Al mijn vriendinnen willen er nu ook 1!

• Filip Delannoy Zarlar
    Review voor Fits4Kids NL

Onze defecte pen werd zonder discussie vervangen door een nieuwe! Perfecte service!

• HR
    Review voor Fits4Kids NL

In mei hebben we een 3d pen starterset XXL voor onze dochter gekocht met 140m filament. Na een maand hield de pen ermee op, doordat het tandwiel om het filament te begeleiden niet meer draaide. Hierop heb ik contact gezocht met de verkoper en ben zeer netjes te woord gestaan en hebben ze binnen een uur een vervangende pen met extra filament toegezonden. Nette service!

Beste,
    Hartelijk bedankt voor je review! Nog veel plezier gewenst met de pen!

Vriendelijke groet,

• 3d-pen topcadeau
    Review voor Fits4Kids NL

Onze dochter kreeg deze 3D-pen voor haar verjaardag en is er superblij mee. Het is leuk om creaties mee te maken. Handig in gebruik. Alles wat je nodig hebt om te starten zat er bij. Een topcadeau dus!

Beste,
    Heel erg bedankt voor je review! Mooi dat jullie dochter tevreden is met het cadeau!

Vriendelijke groet,

• Yilmaz
    Review voor Fits4Kids NL

Superleuk 3d pen. Dochter heeft het gekregen voor haar 6e verjaardag. Ze ging er meteen mee aan de slag. Er zijn al diverse leuke ontwerpen uit gekomen. Top ding!!

Beste Yilmaz,
    Hartelijk bedankt voor je review en nog heel erg veel plezier gewenst met de pen!

• Wim
    Review voor Fits4Kids NL

Pen was stuk , we hebben gemaild en de dag later hadden we een nieuwe , zalige service .
    De
    Kids vinden die pen ook mega leuk om allerlei moois mee te maken , eindeloos knutselen plezier

Beste Wim,
    Hartelijk bedankt voor je review! Gelukkig kunnen de kids nu weer volop aan de gang met de pen!

• gwinters
    Review voor Fits4Kids NL

Prachtige eenvoudig bruikbare 3D pen gekocht bij Fits4Kids. Snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Beste G,

Hartelijk bedankt dat je de tijd wilde nemen om een positieve review te plaatsen, dat wordt enorm gewaardeerd! Nog veel plezier gewenst met onze 3d pen!

• An
    Review voor Fits4Kids NL

Hele mooie 3D pen. Zitten hoop accessoires bij. Werkt prima. Goede service.

Beste An,
    Hartelijk bedankt voor jouw review! We zijn blij om te horen dat zowel de 3d pen als onze klantenservice positief ervaart. Nog heel veel plezier gewenst met de 3d pen!

• Tries
    Review voor Fits4Kids NL

Top, goede service snel verzonden. Kind blij moeders blij

Beste Tries,
    Fijn om te horen dat alles naar wens is! Hartelijk bedankt dat je de tijd wilde nemen om een review te plaatsen!

• Katrien Verstraeten
    Review voor Fits4Kids NL

Mijn zoontje van 6 jaar wilde een 3D-pen, want had op youtube zoveel leuke dingen hiermee gezien. Ik zocht naar een kwalitatieve 3D-pen, die niet te prijzig is, goede vullingen had en er leuk uitzag. Deze combinatie kreeg ik bij de Fits4Kids 3D pen. Ze ziet er voor een jongen stoer uit (navy print) en heeft een supergoede handleiding, zodat het duidelijk was hoe het gebruikt moest worden en wat je best niet deed. Door deze goede handleiding was het kinderspel om ermee te werken. De pen is goed vast te houden en goed te bedienen. Je kan de snelheid kiezen waarmee de vulling eruit komt en er zijn meegeleverde plasticjes om op je vingers te zetten om ze zeker niet te verbranden. De vulling is ook gemaakt van mais en rietsuiker, waardoor ze absoluut niet toxisch is. Het geheel zit in een mooi etuitje om goed op te bergen of mee te nemen. Gevolg: een heel blije zoon die iedere dag met zijn pen speelt, dus een zeer geslaagde aankoop!

Beste Katrien,
    Heel erg bedankt voor je uitgebreide review, dat waarderen we enorm! We wensen je zoontje nog heel erg veel plezier met zijn 3d pen!

• Stéphanie
    Review voor Fits4Kids NL

Uitstekende service en vriendelijke klantendienst! Boven verwachting!

• Anoniem
    Review voor Fits4Kids NL

Ondanks dat ik producten van deze winkel via bol.com had besteld en de adapter het niet bleek te doen, zonder twijfel een nieuwe opgestuurd gekregen! Super service, heel erg blij mee! Bedankt!

Beste,
    Nogmaals excuses voor het ongemak! Wij willen te allen tijde een tevreden klant en daarom zijn we blij om te horen dat je uiteindelijk met een tevreden gevoel op ons terug kijkt. Daar doen we het voor. Gelukkig kunnen jullie nu weer volop aan de slag!

• Dennis Lange

Fijne 3D pen mijn kinderen hebben er heel veel plezier mee
    We zijn er zeer tevreden over
    Mvg d lange

Beste Dennis,
    Super fijn om te horen dat de kids er veel plezier van hebben! Daar doen wij het voor! Nog vele uren speelplezier gewenst!

• Ruben Bijvank
    Geverifieerde klant van Fits4Kids NL

👍🏻 top service

Beste Ruben,

Hartelijk bedankt en veel plezier met je producten!

Met vriendelijke groet