Fits4Kids NL
Wij zijn toonaangevend in 3D pennen en magnetic tiles, en bieden een breed assortiment waarmee kinderen spelenderwijs hun creativiteit en leervermogen ontwikkelen. Fits4Kids staat voor kwaliteit, innovatie en plezierig leren.
Zine
Ook bij een defect, garantie snel afgehandeld!
Peter de Rouw
Hoe beoordeel je Fits4Kids NL?
S.M.
Great price and good service.
Chevon Laan
Super snelle reactie en goed afgehandeld
Theo
3Dpen stuk gegaan, gebeld en werd ik terug gebeld en daarna gemaild over de situatie van de 3Dpen.
Zelfde dag een code ontvangen om gratis een nieuwe 3Dpen te bestellen en binnen 2 dagen was de 3Dpen binnen.
Kortom keurige service en oplossing gericht.
Irma
Wat hebben wij een blije kleindochter achtergelaten; ze vond het cadeau geweldig en wist na even oefenen al de leukste dingen te maken. Een vlinder prijkt al op haar kamer en ze heeft een deel van de middag met een heel eigenwijs zwart (zelfgemaakt) brilletje op gelopen. Topkado!!!
astronautenklas
Ik zou deze webwinkel zeker aanraden. De bestelling werd heel snel verzonden en was netjes verpakt, wat altijd fijn is als je speelgoed bestelt. Daarnaast heeft de webshop een leuk en origineel assortiment aan magnetisch speelgoed, waardoor je makkelijk sets vindt die goed bij elkaar passen. Wat ik ook erg positief vond, is het vriendelijke en vlotte contact. Bij een vraag kreeg ik snel een duidelijke reactie, wat vertrouwen geeft bij het bestellen. Snelle verzending, leuk en creatief speelgoed en een vriendelijke service. Zeker een webshop waar ik in de toekomst nog eens zal bestellen.
Tristan Gobyn
Zeer tevreden van het product én de vlotte service!!
Line Van Landschoot
Snel geleverd. En goeie service
Lieke Goeree
Snelle levering en echt super leuke magneet tegels mijn zoontje vind ze geweldig
Karin
Mijn dochter is heel blij met haar cadeau
Sabine
Nadat onze 3d pen helaas stuk is gegaan heb ik contact met ze opgenomen. Gelijk een net en snel antwoord terug. En de volgende dag hadden we al een nieuwe in huis. Fantastische service!!!
Chantal Haesevoets
correcte en snelle levering
Jing Xu
Snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke service. Er werd zelfs een klein cadeautje meegestuurd. Een zeer prettige winkelervaring!
Nidhi Sharma
The game set is absolutely wonderful
Michel Rotterdam
Duidelijke website en omschrijving product. Levering conform afspraak.
Lauriane Chawa Wanche
Nele
Wat een fijne aankoop! De 3D-pen zorgt voor veel plezier, de service is vlot en snel, en het gratis presentje was een leuke extra. Absoluut een aanrader!
Ina Roelandt
3D pen startspakket xxl
Frank Stegeman
Oude 3d pen was helaas stuk, supersnel contact met de klantenservice gehad en een dag later al een nieuwe. Ik kan niets anders zeggen dan fantastische service.