Five Stairs B.V.

Five Stairs B.V.

De specialist in unieke stalen trapleuningen.

Op zoek naar een trapleuning die meer is dan functioneel? Bij ons vind je een uitgebreide collectie stalen trapleuningen die niet alleen stevig en duurzaam zijn, maar ook een echte blikvanger vormen in jouw interieur.
trapleuningen
9,9

• Raf
    Review voor Five Stairs B.V.

Heel blij met de bestelde trapleuning en daarnaast zijn de medewerkers erg behulpzaam en vriendelijk wanneer je om hulp vraagt. Topservice!

• Fam Beemsterboer

Goede service, mooie kwaliteit

• Hoe beoordeel je Five Stairs B.V.?

• Jorn VR
    Review voor Five Stairs B.V.

Voldeed exact aan onze verwachting. Goed verpakt en correct geleverd. Op een uurtje geplaatst met twee personen.

• Willems - Bodart

Goede kwaliteit
    Heel mooi
    Niet zo eenvoudig om op te hangen

Antwoord van Five Stairs B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling. Jammer dat het ophangen niet helemaal eenvoudig voor je was. We nemen je feedback mee om onze instructies verder te verbeteren. Mocht je nog hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten!

Team Five Stairs

• Bram
    Review voor Five Stairs B.V.

Uitstekende klantenservice, prachtige look voor scherpe prijs en simpel monteer systeem (naadloos)!

• Johannetta

Een sieraad in ons huis
    Heel erg blij mee

• Angelique
    Review voor Five Stairs B.V.

Mooie kwaliteit. Top prijs/kwaliteitsverhouding. Goeie service!

• Andra
    Review voor Five Stairs B.V.

De trapleuning werd nog sneller geleverd dan verwacht. Het is van top kwaliteit en ik zou Five Stairs aan iedereen aanraden. Absoluut niets op aan te merken.
    Ik ben een zeer tevreden klant.

• Ron
    Review voor Five Stairs B.V.

Niet twijfelen, maar gewoon doen! Omdat in mijn oude leuningen bochten zaten ben ik er persoonlijk langs gegaan. Ik ontmoette 2 zeer nette eigenaars die me keurig ontvingen in hun bedrijf, waarbij ik ook de fabricage ruimte heb gezien. Onder het genot van een bakkie koffie de bestelling gedaan. Na ontvangst van de nieuwe leuningen was ik blij verrast. De maatvoering inclusief bochten was prima en ze zagen er perfect uit! Een echte aanrader dus.

• Benjamin
    Review voor Five Stairs B.V.

Heel tevreden, zeer mooie trapleuning, mooi afgewerkt, en snelle levering

• Vermalen
    Review voor Five Stairs B.V.

De trapleuning was eenvoudig te monteren dankzij de meegeleverde schroeven en duidelijke handleiding. Alles paste perfect. Het staal is mooi afgewerkt, zonder lasnaden. Binnen een uur hing hij al stevig aan de muur. Heel tevreden!

• Lisa
    Review voor Five Stairs B.V.

Geweldige klantenservice! Goed geholpen, uiteindelijk voor de basic line gekozen vanwege de snelle levertijd. Maandag ochtend besteld en dinsdag al in huis!

• Sophie
    Review voor Five Stairs B.V.

Zeer tevreden, hele mooie afwerking trapleuning!!

• An
    Review voor Five Stairs B.V.

De leuning werd volledig op maat gemaakt en de coating werd uitgevoerd in de gevraagde RAL- kleur. Ze werd netjes verpakt thuis geleverd. We hebben de leuning zonder problemen zelf kunnen plaatsen en zijn zeer tevreden met het resultaat.

• Anton
    Review voor Five Stairs B.V.

Mooie trapleuning, eenvoudig te monteren. Snel geleverd en keurig verpakt.
    Zeker een aanrader!

• Frank trust

Mooie trapleuningen. Snel geleverd! Dank

• Danielle
    Review voor Five Stairs B.V.

Ik ben super tevreden met mijn stalen trapleuningen op maat. Mooi afgewerkt, stevig en precies zoals ik het wilde. Wat ik erg prettig vond, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

• J. van den B
    Review voor Five Stairs B.V.

Kwaliteit is super met snelle levering. Ik ben heel erg tevreden met de trapleuningen met led. Zeker een aanrader!

• Sham
    Review voor Five Stairs B.V.

Snelle levering en een mooie leuning. Zijn heel tevreden!

• Miranda
    Review voor Five Stairs B.V.

Goede service en uitleg,zeer tevreden 👌