Fixfine.nl
Kies je voor het tegel levelling systeem van Fixfine, dan kies je voor een foutloos en efficiënt geplaatste tegelvloer of -wand. Een tegel levelling systeem – ook wel nivelleersysteem genoemd – waarmee zowel de professionele tegelzetter als de doe-het-zelver op een eenvoudige en doeltreffende wijze de tegels werkelijk vlak kan plaatsen. Bovendien zorgt het levelling systeem ervoor dat de tegels op hun plaats blijven tijdens het droogproces met een dan gegarandeerd vlak en strak resultaat.
Bestel het tegel levelling systeem online
In onze webshop bestel je alle onderdelen van het tegel levelling systeem gemakkelijk online. We bieden alle onderdelen van het tegel levelling systeem los aan, dus de levelling clips, keggen en tang, maar ook in de vorm een complete tegel levelling starter set waar alles al in zit.
Bert Koeling
Goeie prijs snelle levering
Jans Staal
Geweldige service, en snelle levering
Hoe beoordeel je Fixfine.nl?
Sam
Mooie prijzen en goede service!
Karel
Snel geleverd
Hj Kleefstra
Jammer de bestelling duurde één of 2 dagen langer maar dat lag de bezorging
Hun bus was kapot maar fixfine 👍 -
Robert
Snel geleverd, past volgens beschrijving ook op de Atika RL1000 (van Hornbach)
Jan pieter Leeden
snelle en goede levering
Sanna
snel geleverd!
Hans Wolters
Mieke
Medewerker heeft contact met mij opgenomen omdat hij meende dat ik een bestelfout had gemaakt. Was gelukkig niet zo, maar ik heb zijn initiatief erg op prijs gesteld.
Wil Wolff
super snelle levering
Jan Dingemans
Zeer goede service
Erikjan Smit
Levering prima, door de kerstdrukte iets later binnen. Maar dat lag waarschijnlijk aan postnl.
Jim Ros
Duidelijke site. Makkelijk bestellen en keurige aflevering.
Helen
Goede en snelle levering.
Henk Kroon
Goed materiaal iets te laat geleverd
Jordi Knol
Snelle levering, prima assortiment