Flamingo Vintage
Esmee
Al meerdere keren kleding besteld. Alle producten zijn met zorg geselecteerd. Het zijn mooie kleren met allemaal een verhaal. Ik ben voornemens om in de toekomst zeker vaker hier te bestellen.
Ingeborg
Zeer fijne ervaring. Altijd behulpzaam bij vragen. Mooie pakketje ontvangen, super verzorgd. Unieke stuks. Je voelt aan alles dat hier met veel liefde voor het product gewerkt wordt.
Hoe beoordeel je Flamingo Vintage?
Esther Jacobsen
Mooie blouses van goede vintage kwaliteit! Super service, echt een aanrader!
T
Super mooie items en hele fijne en vriendelijke communicatie. Ik bestel hier zeker vaker!
Lieve Wesemael
correct en snel geleverd, mooi verpakt.
Rowena Verkissen
Pakketje was supersnel geleverd en met veel liefde verpakt. Ook heel tevreden over beide stuks die werkelijk prachtig zijn!
Mirjam
Hele mooie kleding net even anders dan anders, goede kwaliteit en snelle verzending
Sarah
Snelle levering. Netjes en verzorgd verpakt. Heel fijn om zo'n mooi pakje te ontvangen. De blouse zelf is ook heel mooi, zoals omschreven op de webshop.
Judith
Mooie vintage kleding van goede kwaliteit en vriendelijke eigenaresse. De kleding kwam schoon en mooi verpakt aan. Ik ben helemaal blij, zeker een aanrader!
Maritte
Prachtige vintage kleding van goeie kwaliteit en ik had het snel in huis. Communicatie verliep ook vlot en feilloos. Hele fijne webshop!
Goed
Leuk kleding en veel zorg er in gestoken