Flexrex
Sid
Goede service. Eerder al een paar keer horseflex besteld. Dat beviel ook prima. De hond wordt er vrolijker van en heeft meer zin in langere wandelingen. Het is een boerboel van ruim 9 1/2 jaar.
Hans Jenner
Duidelijke info en snelle levering
Hoe beoordeel je Flexrex?
marleen janssen
Geleverd hetgeen gevraagd is. Prima produkten
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd en dat je tevreden bent met de producten.
Eveline
Goede producten. Snelle levering.
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review en je positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat je bestelling snel geleverd is.
Wen
Het bestellen zelf ging makkelijk,volgende dag al in huis.De groenlipmossel echter bestel ik nooit meer.Mijn hond kreeg een uur na de toediening een zeldzame allergische reactie,zo erg dat ik meteen naar de dierenarts moest
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review en dat je je ervaring deelt. Wat vervelend om te horen dat je hond zo heftig reageerde op de groenlipmossel! Wij hopen dat het nu weer goed met hem/haar gaat.
Wij gaan even contact met je opnemen om de situatie goed op te lossen!
Team HorseFlex -
Inge de Rover
Snelle levering !
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review en positieve beoordeling!
Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering.
Fam. Texel
Snel en netjes geleverd
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review en de goede beoordeling!
Fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd.
Sylvia Janssen
Snelle en super levering
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen.
Ilja van der Meer
Binnen een week liep mijn 9 jarige grote hond er weer als een jongen hond bij! Echt superblij met glucosamine en duivelsklauw!
En niet onbelangrijk snel geleverd en prijs valt erg mee!Antwoord van FlexrexWat fijn om te horen dat je hond zo goed reageert op de glucosamine en duivelsklauw! Geweldig dat je al zo snel verschil merkt en blij bent met het resultaat. Ook goed om te weten dat de levering en prijs naar wens waren.
Nelly
Makkelijk te bestellen en snel geleverd !
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review en goede beoordeling!
Fijn om te horen dat het bestelproces makkelijk is verlopen en de levering snel was.
Remko Stol
Goede levering
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Rens Zuurbier
Hond loopt echt beter sinds 3 weken dit gegegeven te hebben
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review! Fantastisch om te horen dat je hond al na 3 weken verbetering laat zien en beter loopt.
Annemarie Ridderhof
snelle levering en het werkt echt. Onze tibertaanse terrier is al wat ouder we weten niet precies hoe oud omdat hij een zwerfhond was maar zeker 10 jaar oud.
Cooper begon wat stijf te worden in zijn achter beentjes, moeite met opstaan , na een paar minuten lopen ging het beter maar de stijfheid bij het op staan werd alleen erger. Een hond rekt zich uit met eerst zijn hoofd naar beneden en dan zijn achter benen strekken maar de achterbenen deed hij niet meer omdat het hem zeer deed. We zagen al na een week verbetering en nu 11 dagen later rekt hij zich weer volledig uit. Dank je FLEXREXAntwoord van FlexrexBedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat Cooper al zo snel verbetering laat zien en zich weer volledig kan uitstrekken. Het is fantastisch om te zien dat ons product het verschil kan maken, zeker bij een oudere hond die wat stijfheid begint te ontwikkelen.
We vinden het super om te horen dat hij zich weer beter voelt en makkelijker beweegt. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld!
Yvonne Smit
Prima gevulde potten. Maar of het helpt? Ik heb nog niets gezien wat het makkelijker maakt voor ons cavaliertje met artrose
Antwoord van FlexrexBedankt voor je review! We vinden het jammer dat je nog geen verschil ziet. Soms kan het even duren voordat de werking van de supplementen merkbaar is. Houd het een tijdje vol en let op kleine verbeteringen in de beweeglijkheid.
Als je vragen hebt over het gebruik of de dosering, laat het gerust weten!
Monique
Goede service, vragen werden snel beantwoord, goede kwaliteit, snelle levering.
Antwoord van FlexrexBedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de kwaliteit van de producten en de snelle levering.
Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten!
Groetjes,
FlexRex -
Leonard Steinhart
Uitstekende ervaringen.
Antwoord van FlexrexBedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt met ons.
Marja den Dekker
Snelle levering en een super klantenservice
Antwoord van FlexrexBedankt voor je geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en service.
Sandra Van Kruijsdijk
Ben het nu 2 weken aan het proberen, dus weet nog niet zeker of het werkt. Eerst zeker een maand proberen. De hond vindt het in ieder geval lekker en de prijs is niet te duur.
Antwoord van FlexrexBedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je hond het product lekker vindt en dat je de prijs prettig vindt. Het is inderdaad verstandig om het even een maand te proberen om te zien of het het gewenste effect heeft.
N Spaan
En goedspul voor de honden voor de gewrichten en spieren
Antwoord van FlexrexBedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat de producten goed werken voor de gewrichten en spieren van je honden.
Michaela
Niet duur en word snel geleverd
Antwoord van FlexrexBedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering.