Flexrex

Flexrex

Hondenproducten van Vejovitaal b.v.

• Stephan
    Geverifieerde klant van Flexrex

Duidelijke website,snelle levering en achteraf betalen.Wat wil je nog meer?

• Maaike Wessels
    Geverifieerde klant van Flexrex

Producten die supergoed werken bij onze hond met zijn atopische dermatitis ! Scherp geprijsd en altijd een vlotte levering.

Antwoord van Flexrex

Wat fijn om te horen dat onze producten zo goed helpen bij jullie hond met atopische dermatitis! 🐶 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. We doen ons best om kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs en met een snelle levering.

Team FlexRex

• Hoe beoordeel je Flexrex?

• Diana Pranger
    Geverifieerde klant van Flexrex

Goede sevice en snel geleverd mu hopen dat het jointpowder helpt voor mijn lieve chesney

Antwoord van Flexrex

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We duimen met je mee dat het JointPowder goed helpt voor je lieve Chesney!

• Sofie & Floki
    Geverifieerde klant van Flexrex

Heel erg tevreden van de producten van Flexrex. Floki (een Aussie) wordt ondersteund met verschillende supplementen om gezondheidsproblemen te ondersteunen en ik zie zichtbaar beterschap! De bestelling is ook steeds supervlot en de potjes en bijvulzakjes erg handig. Wij zijn fan!

Antwoord van Flexrex

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn, en dat Floki zichtbaar baat heeft bij onze supplementen! Bedankt voor jullie mooie review.

• Luc
    Review voor Flexrex

Snelle levering en prima service!

Antwoord van Flexrex

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Team HorseFlex