Flitzz Diamond Painting

Flitzz Diamond Painting

Alle diamond painting pakketten van het merk Flitzz® worden geleverd met vierkanten steentjes, een volledig bedrukt canvas en worden uitsluitend in Nederland geproduceerd.

Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van prachtige afbeeldingen, de juiste kleuren en een extreem hoogwaardig eindresultaat, want het eindresultaat is tenslotte waar het om gaat!
9,3
107 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Ans Reijers
  Review voor Flitzz Diamond Painting

  Snelle levering, uitstekende kwaliteit van het canvas en de steentjes (netjes gesorteerd in potjes), alles zeer duidelijk te lezen (geen vergrootglas nodig) en een genot om mee te werken. Heb een eigen foto painting besteld en ontvangen en er werd geweldig mee gedacht met het ontwerp, ben er nu mee bezig en het wordt supermooi.

 • Nicolette
  Review voor Flitzz Diamond Painting

  Graag wil ik mijn complimenten maken voor het fantastische pakket waar ik aan mag werken.
  De kleuren zijn zo mooi, de aflevering in grote doos en elke kleur apart verpakt en duidelijk genummerd. Alles past en zit zo perfect in elkaar! Geen plakplastic naden. Het is zo strak en zonder vouwen geproduceerd.
  Ik ben er gewoon heel erg blij mee. En werk er met zoveel plezier aan!!!
  Nogmaals mijn oprechte dank.

 • Hoe beoordeel je Flitzz Diamond Painting?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Aldert Zweep
  Review voor Flitzz Diamond Painting

  mooie prijzen ,goede service , zeer netjes verpakt en alles netjes in grip zakjes.

 • Alessandra
  Review voor Flitzz Diamond Painting

  Best quality diamond painting! I have tried many and I must say the one I received from Flitzz was superior in quality than most.

 • Lonneke
  Review voor Flitzz Diamond Painting

  Snelle levering, goede, nee uitstekende service, goed bereikbaar, top kwaliteit, goed overleg, bij eigen foto paintings. Altijd correct behandeld.

 • Heleen van Hesteren
  Review voor Flitzz Diamond Painting

  Geweldige service! Mooi plat aangeleverd, geen kreukels, geen vouwen en hoefde niet uren lang zakjes te sorteren. Kon zo beginnen. Echte aanrader!