Tevreden met onze pvc visgraatvloer, met de communicatie en snelheid+flexibiliteit met de afspraken. Een voordeel is zeker dat de vloeren worden gelegd door hun eigen medewerkers. En qua prijs ook voordeliger dan elders. Punten van aandacht werden ook netjes en direct opgelost
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Rachel
- Matthijs
Strak gelegd en fijne communicatie!
Hoe zou je Floor & More beoordelen?
- R.
Ruim aanbod en prettige communicatie. Helaas toch wat stress toen ze niet op de afgesproken dag kwamen. Gebeld en uiteindelijk goed opgelost! Vervolgens was er te weinig m2 berekend, waardoor het door omstandigheden langer duurde. De mannen van Floor&More dachten goed mee en kwamen met een snelle oplossing. Dus ook dat is zeer netjes afgehandeld. De vloer is prachtig en beide mannen werken erg netjes, snel en zijn enorm vriendelijk in omgang. Geen ordinaire klusjesmannen, maar vakkundig en geduldig vakpersoneel. Heel erg bedankt!
- Yvonne
Wat een fijn bedrijf! Super vriendelijk en deskundig personeel! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe pvc vloer. Aanrader!
- D
Topbedrijf! Floor and More levert uitstekende kwaliteit en denkt echt met je mee. De communicatie was prettig, de afspraken zijn nagekomen en het eindresultaat is prachtig. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer en kunnen Floor and More van harte aanbevelen!
- Emile & Brigitte Hartkamp
In de keuze voor een PVC Vloer kwamen wij terecht bij Floor & More omdat dit meteen goed voelde, dit gevoel is meer dan waargemaakt door het legteam. Soms lees je reviews en denk je ja dat zal wel,....nou ieder woord in onze review is niet gelogen. Wat een service, bereidwilligheid, geduld en meedenkend met zoals wij het wilden. Dit in combinatie met het vakmanschap van het hele team, kunnen we nu genieten van echt een prachtige PVC Visgraat Vloer. Niets was teveel en op de klok werd er niet gekeken, het moest goed en af. Bedankt en een dikke 10 Thijs - John - Mo - Amir - Appie - Danny