Floor & More
Floor And More is een vakkundig bedrijf dat is opgericht in 2008 onder de handelsnaam legservice Nederland. Floor And More biedt niet alleen kwaliteitsvloeren aan maar de prijzen zijn all-in.
9,9

• WvG
    Review voor Floor & More

Een kleine klus, maar door Floor and More op hele snelle termijn gepland. Netjes gelegd, prima communicatie en prijs. Blij met het resultaat en de snelheid

• Toos van Starrenburg
    Review voor Floor & More

Heel fijn bedrijf. Vakkundig gelegd, vriendelijke mensen, betrouwbaar en zeer betaalbaar. Een echte aanrader.

• Hoe beoordeel je Floor & More?

• Anne
    Review voor Floor & More

Snelle levering, heel fijn contact! Vloer kon ook snel gelegd worden door echte vakmannen. Echt super blij met deze partij!!

• Jaap
    Review voor Floor & More

Goede prijs, duidelijke communicatie, houden zich aan hun planning en leveren goede kwaliteit!

Review voor Floor & More

Op kort termijn afspraken kunnen maken voor egaliseren en plak PVC. Geweldig resultaat en een extra pluim voor John, goede communicatie en een goede vent.

• Fam. Kros
    Review voor Floor & More

Prachtige plak-pvc-vloer gelegd! Snel, goed en tegen een zeer schappelijke prijs. De heren weten heel goed waar ze mee bezig zijn en doen dat vlot en netjes. Wij zijn blij.

• Yoeri
    Review voor Floor & More

Goede kwaliteit voor een prima prijs. Vloer is netjes gelegd en kleine service puntjes werden netjes en snel opgelost. Fijne partij om mee samen te werken!

• Loes R
    Review voor Floor & More

Goede service, denken goed met je mee. Echte vakmensen. Vloer snel geleverd en kundig gelegd. Monteurs waren ook heel netjes.

• Egon en Annelies uit Sint Anthonis
    Review voor Floor & More

104 m2 pvc vloer gekocht bij Thijs, kwaliteit/prijsverhouding is zeer goed te noemen! Van het egaliseren en leggen tot de afwerking is volgens afspraak uitgevoerd. Thijs is zeer behulpzaam en dacht mee met onze wensen. Top bedrijf, wij komen in de toekomst zeker terug.

Review voor Floor & More

Ik was super goed geholpen. Mijn vloer licht super zelfs na dat ze tekort kwamen werd dat gelijk opgelost. Dennis heeft mijn super geholpen. Eerst was mijn vloer vol schuren en gaten nu is hij super mooi

• Esther Wolff
    Review voor Floor & More

Fantastische service. Er werd contact met mij opgenomen dat de vloer niet leverbaar was. We mochten een andere vloer uitkiezen. Deze ligt er nu prachtig bij in het huis van onze dochter.

• Fam Mathieu Tilburg
    Review voor Floor & More

Heel blij met onze nieuwe pvc warm eiken visgraatvloer . Super mooi gelegd door vakmensen ! En goed advies door Thijs de verkoper . Raad iedereen aan om eens te gaan kijken bij Floor and More.

Review voor Floor & More

Thijs heeft ons fantastisch geholpen. Wij raden het iedereen aan om met Floor & More in zee te gaan.
    Wij hebben nu een prachtige, hoogwaardige microcementvloer in ons souterrain. We hebben veel voorwerk gestopt in het maken van de juiste keuze. Thijs was daarbij zeer behulpzaam, duidelijk in zijn communicatie en komt afspraken na. Hij managet verwachtingen goed over het product en is het eerlijk over het te verwachten eindresultaat. Thijs is altijd bereid om een stap extra te zetten. Wij zijn super tevreden over onze vloer, heel mooi vakwerk, wij komen zeker terug!!

• Kees
    Review voor Floor & More

Onze PVC vloer is keurig gelegd en in overleg naar wens afgewerkt. Prettig contact, flexibele en nette medewerkers, zeker aan te bevelen!

• Fam. Kroon
    Review voor Floor & More

Goede prijs en kwaliteit. Thijs en Dennis komen afspraken na.

• Nienke
    Review voor Floor & More

Scherp geprijsd en mooie kwaliteit, de vloer loopt top. Maar vooral ook 1000 sterren voor de leggers, super service!

• Paul
    Review voor Floor & More

Wat een top, top, top bedrijf. Communicatie, kwaliteit, prijs natuurlijk. Nu al bij 2 kinderen vloer gelegd. En dan op zaterdag een appje ktijgen of de verhuizing lukt..een dikke 10!!!

• Tessa

5 sterren!
    Wat hebben we dit als fijn ervaren.
    1,5 jaar geleden zijn we in contact gekomen met Floor & More.
    Voor onze nieuwbouwwoning hebben ze voor de gehele woning de vloeren en trappen verzorgd. De oplevering is wel 3x verplaatst, hier zijn ze continu flexibel in geweest, wat veel stress wegnam.

De vloer is keurig gelegd! Ze luisteren goed naar je wensen en voldoen hier ook zeker aan.

Nogmaals bedankt mannen!

• Peter
    Review voor Floor & More

Snel en goed contact, vakkundig gelegd. Afspraken nagekomen, Zeer tevreden!

• Leoni Schipper-Klootwijk
    Review voor Floor & More

Fijne prijs, fijn contact, eerlijk en komen alle afspraken na.