Flowthebrand
★ Iedere week nieuwe Flow items❤
★ Levering binnen 1-2 werkdagen 📦
★ Whatsapp service: 06-159625233
Lieke Verrijdt
Super leuke trui, snel opgestuurd en netjes ingepakt! Ik ben tevreden, ga hier zeker vaker bestellen ;)
Jasmijn Looman
Een goede aankoop en snelle service
Hoe beoordeel je Flowthebrand?
Isa Schrader
2 truien op pre-order besteld, maar waren alsnog super snel binnen! Leuk kaartje bij de bestelling en ook nog is leuk ingepakt!
Isa Van der Putten
Super toffe items voor een goede prijs!
indy kraft van ermel
tas was na 1x gebruiken al beschadigd, goud laat los
Tess Luijting
Mooie tas keurig bezorgd!
Antwoord van Flowthebrand
Hi Tess! Bedankt voor de ★★★★★! hopelijk zien we je snel terug op onze webshop! Liefs, Lieva 💗
Anne De Graaf
Knoopjes van mijn bestelling lagen er direct af
Antwoord van Flowthebrand
Hi Anne, bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Bij klachten van artikelen mag je ons altijd meteen een mailtje sturen. Kwaliteit en klantenservice hebben wij enorm hoog staan bij Flow. We hebben je een mailtje gestuurd, en kijken graag met je mee voor een oplossing.❤️ Liefs, Janne
Noor van de Meeberg
Slechte communicatie
Evelien Veenendaal
Hele leuke en mooie kleren en goede service!
Kelly van de Wijdeven
Snelle levering en goede service!
Lian Van Heertum
Liz
Megaa blij met mijn bestelling!
Renee Hoogeveen
Ik had 2 producten bestelt en kreeg daarna netjes een mailtje met dat mijn product niet meer te leveren was heb daar op gereageerd heb een week geen reactie gekregen heb daarna zelf nog een mailtje verstuurd met de vraag naar de status van mijn bestelling
Kelly Stam
Mijn eerste product was niet leverbaar, mijn tweede product kwam niet overeen met de foto en hoe de jumpsuit werd omschreven. Helaas maar jammer weer terug moeten sturen
Femke Roukema
Mooie kwaliteit! Blij mee!
Sanne
Heel blij met het Lola jack. Snelle levering en mooi ingepakt. Bedankt meiden! 🩷
Pien van Hoof
Het pakketje was mooi ingepakt en de producten zijn super leuk! Ik ben er super blij mee!
Kim
Snel verzonden en super leuk verpakt!
Antwoord van FlowthebrandHi! Bedankt voor de ★★★★★! hopelijk zien we je snel terug op onze webshop! Liefs, Janne 💗
Maud Joor
Mooie kwaliteit en snelle levering!
Esmee Schenkel
Ik had 3 items besteld en 2 ervan zijn binnengekomen. Ik gelijk een dm gestuurd, ze zouden het alsnog opsturen. Ik moest mijn ordernummer sturen, dat heb ik gedaan en dat is nogs teeds niet gelezen! En het is al bijna een week geleden. Mailtjes worden ook niet beantwoord. Zolang ik het ontbrekende niet heb ga ik dus ook niet betalen.