Fluitketelstore.nl

Fluitketelstore.nl

Welkom op onze webshop Fluitketelstore.nl. Een fluitketel is de voorganger van de waterkoker en valt echt op in een keuken. Naast dat het een leuke eyecatcher is, laat een fluitketel je met een vrolijke fluittoon weten dat je water kookt. Er zijn fluitketels speciaal voor elke warmtebron, zoals gas of inductie. Kijk dus even of de ketel geschikt is voor jouw fornuis. Het aanbod van fluitketels is groot, van retro en gemaakt van emaille, tot meer modern. Nadat het water kookt kun je een theepot gebruiken om op tafel te zetten.
9,2

• Grietje van Altena

Prima service

• Lida Buis
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

• Hoe beoordeel je Fluitketelstore.nl?

• Kim
    Review voor Fluitketelstore.nl

Ik heb de Florina Natura Line fluitketel RVS mat wit 2.3 Liter besteld . Er staat duidelijk gas bij de warmte bronnen . Maar als je hem op gas gebruikt gaat ie er echt afschuwelijk uit zien en al heel snel . Uiteraard heb ik meteen een mail gestuurd en de reactie was dat ze niks konden doen dit was normaal bij gas . Pardon?? Waarom zet je er dan bij dat hij op gas kan ? Oh ze zeiden ook nog dat het door te lang door koken kon komen als t water te heet wordt . Een fluitketel die niet tegen heet water kan ?? De Fluitketel is echt helemaal bruin geworden rondom . Zeer slecht product en een enorme slechte klantenservice ! Koop deze fluitketel niet! (Bij gas) ik kan hier helaas geen foto’s bij voegen maar hij is niet meer om aan te zien .

• Angela Dirckx

We zouden

• L. Woensel
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

De levering was snel. De fluitketel is helaas beschadigd aangekomen. Ik heb de fluitketel geretourneerd. De terugbetaling is snel geregeld.

• van der Kooi

Goede service..

• Veldhuis
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

Snel geleverd mooi produkt!

• Will van Lent
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

De verzendverpakking kan beter.

• hans Strijbl

• GERRETZEN
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

great model kettle, works well, handle is holdable when hot, sturdy and strong! very pleased with my purchase.

• Marrie Voorderhaak
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

Goed overzichtelijk site, snelle levering.

• Jorien Roodbeen
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

Wat jammer is is dat de kleur hout van de dop van het deksel anders is dan de kleur van het handvat van de fluitketel

• Y. Mulder

Supersnelle levering!

• Leon Erkens
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

De fluitketel ziet er mooi uit en is ook geschikt voor inductie. Helaas is de bodem van de fluitketel iets aan de holle kant en niet volledig vlak. Hierdoor is er alleen aan de rand contact met de inductieplaat waardoor de opwarmtijd onnodig lang is.

• Lidy Rubers
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

Na bestelling ontving deze dag erop!

• chris hollanders
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

mooie fluitketel en snel bezorgd

• wilma hopman
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

heel mooie fluitketel voor mams gekocht

• M Lindeboom
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

Snelle levering. En de fluitketel voldeed aan mijn verwachtingen. Mooie kwaliteit. Ik ben tevreden

• Geke

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Edith Wissink
    Geverifieerde klant van Fluitketelstore.nl

Zondag besteld en dinsdag gebruikt. Dat zegt genoeg.