FootballTickets2Go
FootballTickets2Go is een online platform die losse voetbal tickets aanbiedt voor voetbalwedstrijden van veel topclubs in Europa. FootballTickets2Go streeft ernaar om iedereen de kans te bieden om tegen reële prijzen een Europese wedstrijd te kunnen bezoeken. Ons ticketaanbod is heel breed zo kunt u kennis maken met diverse topclubs in heel Europa. Wij bieden voor alle wedstrijden diverse categorieën aan, van standaard zitplaatsen tot VIP-tickets. FootballTickets2Go werkt samen met verschillende ticketmakelaars (ticket brokers) en heeft klanten over de hele wereld.
9,3

• Debrouwere Dieter
    Review voor FootballTickets2Go

mooie plaatsen in het stadion, correcte communicatie

• R. ten Wolde
    Review voor FootballTickets2Go

Zeer mooie tribune plaatsen gehad ✅👍🏻

• Hoe beoordeel je FootballTickets2Go?

• Alan Politiek
    Review voor FootballTickets2Go

Als je zekerheid wil hebben voor een goede plek, dan zit je hier goed. Super weekend gehad met een top wedstrijd.

• G. Polo
    Review voor FootballTickets2Go

Plaatsen en service dik in orde.

• Martin Hommersom
    Review voor FootballTickets2Go

Service goed. Eenvoudige procedure.

• Otto van Woerkom
    Review voor FootballTickets2Go

Goeie services, korte lijnen!

• Peter de Witte
    Review voor FootballTickets2Go

Goede communicatie en alles perfect op tijd geleverd.

• Berry de Ridder
    Review voor FootballTickets2Go

Prima geregeld en alles conform afspraak verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar

• R. van Nieuwamerongen
    Review voor FootballTickets2Go

Prachtige plekken,in Nederland al de tickets ontvangen. prijzig maar top geregeld

• G.
    Review voor FootballTickets2Go

Heel spannend om zo vroeg kaarten te kopen. Op de avond voorafgaand aan de wedstrijd toch de kaarten ontvangen. Grote klasse! Het enig minpuntje vind ik dat ze best aan de prijs waren in vergelijking met een normaal ticket. Maar ja, aan een normaal ticket kun je niet zo maar komen… dus eind goed al goed! 6 goals gezien!

• R. van den Berg
    Review voor FootballTickets2Go

Top kaarten en een hele goede service! Zelfs op koningsdag kaarten weten te regelen voor Man City - Real Madrid.

• G. van den Broek
    Review voor FootballTickets2Go

Goed contact, netjes geleverd en helemaal geen problemen ondervonden. Alles ging vlekkeloos.

• J. Pereira
    Review voor FootballTickets2Go

Afgezien van de prijzige ticket ben ik uitstekend te woord gestaan per telefoon en correct geholpen met een snelle afwikkeling van mijn mobiele ticket ✅

• Frank

Goed

• M. Halbe
    Review voor FootballTickets2Go

We hadden een goede plek in het stadion, zodat alles goed te zien was. Alles is
    gegaan zoals we hebben afgesproken dus alleen maar positief.

• J. Verhees
    Review voor FootballTickets2Go

Wij hebben de wedstrijd Liverpool tegen Tottenham Hotspurs bezocht. Niet allen de wedstrijd en de beleving was geweldig de werkwijze, communicatie en service m.b.t. de kaarten was heel goed en betrouwbaar. Uitstekend !

• I. Huls
    Review voor FootballTickets2Go

Prima service, vragen werden tijdig beantwoord. De kaarten werden via app precies op tijd digitaal geleverd.en konden bij de ingang moeiteloos worden gescand. Prachtige plekken in het stadion.

• E. Swarttouw

Goeie service!

• Koen
    Review voor FootballTickets2Go

Doen wat ze beloven. Prijs is stevig maar dan heb je wel de kaarten die je zoekt.

• M. Valk
    Review voor FootballTickets2Go

Goeie service, en snel antwoord als je een vraag hebt