Forever Snack
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 14-05-2025 stopgezet
Esther
Snelle levering. Heerlijke producten. Lekker en verantwoord "snoepen"
Barbara
Snelle levering en lekkere producten. Zeker het proberen waard!
J.G.
Het duurde lang voor de bestelling kwam. De koeken zijn erg donker gebakken. De crackers waren helemaal kapot. De chocoladeeitjes zijn denk ik erg snel gemaakt want er zitten allemaal restranden aan en verder geeft het zoetmiddel een erg vervelend gevoel in onze mond maar daar kan forever snacks niet aan doen.
Jolanda Heebink
Goede service. Helaas wel war kapot gegaan met het vervoer. Maar dat is waarschijnlijk onvermijdelijk. Al wat geproefd en dat was heerlijk. In het weekend de rest
Aukje Feenstra
Heerlijk , snelle levering
Anja Coenen
Snelle levering en goed verpakt
Annemarie
Snel geleverd en heerlijke oranjekoeken.
Wilma
Heerlijke verantwoorde producten
C. Blok
Had een proefpakket besteld, de helft van de zakjes was niet geseald/gesloten dus er zat verpakkingsmateriaal bij de koekjes en er lagen koekjes los in de doos. Beetje jammer. De kokosvariant was aardig van smaak maar vond de overige smaken weinig afwijkend, je proeft vooral veel zoet, vond ze helaas niet lekker.
Natalie Markerink
Lekkere snackjes, wel prijzig.
Lois Van Dessel
Vlotte levering, prima ketogene producten
Francine
Ik bestel reeds enkele jaren Bij Forever Snack. Heel lekkere KHA producten,met zorg verpakt en geleverd.Altijd kaartje erbij met uitleg producten.Ik ben heel tevreden en aan het team ,proficiat doe zo voort.En ik bestel natuurlijk ook verder bij jullie.Dank je wel om ons te laten genieten,zonder toegevoegde suikers.❤️
Marlou
Veel keuze uit koolhydraatarme producten. Super fijn om dat te kunnen bestellen (en niet meer zelf te hoeven knoeien :'D)
Ik was begonnen met het proefpakket, maar vond de meeste zoete dingen wat te veel een erythritol-smaak hebben; helaas voor mij geen succes. De hartige producten zijn wel echt blijvers, heerlijk en super vullend. Net mijn 2e order met broodjes binnengekregen. De crackers en sesambagels zijn mijn favorieten! Ik blijf zeker bestellen -
Sylvia van Wettum
Super verpakt en geleverd
Irma Van Schuijlenburg kroon
Hele goede producten, prima smaak en goede prijsverhouding.
Angelieke Janssen
Een speciaal verzoek wat betreft de verzending werd meteen ingewilligd. Heerlijk pakket!
Fan
Snelle bezorging en heel verzorgd ingepakt!
Regien
Levering keurig. Smaak Bagels en kaneel-Kardemom bites zeer lekker. Bitterkoekjes zijn ook echt geweldig!!
Afifa Mechria
Ik heb mijn testpakket na een week mogen ontvangen ,bij afhaling was de doos helaas open en bij thuiskomst merkte ik dat ik niet al mijn producten had ontvangen, hier kunnen jullie niet aan doen dat ik met een hongerige PostNL mdw te maken had maar dat jullie niet reageren op mijn schrijven vind ik teleurstellend ,een minimuum aan klantenservice had ik toch verwacht, lessons learned , koop lokaal en niet meer online ! Een duur aangelegenheid aangezien er producten ontbraken , Mvg Afifa
Rody Huibers
Uitstekende service en prima smaak!