FrameBlinds

FrameBlinds

Hét merk achter de mooie raamdecoratie zonder dat je hoeft te schroeven of te boren. Dit is mogelijk door onze unieke zelfklevende staalstrips en het magnetische frame. FrameBlinds zitten zo vast als een huis en zijn door iedereen in 5 minuten te plaatsen.

Je raamdecoratie wordt volledig in Nederland geproduceerd. FrameBlinds is gevestigd in Woerden. Om fouten te voorkomen en te zorgen dat je raamdecoratie altijd past, meten we je raamdecoratie door middel van een videocall samen met jou op. Zo past het altijd, gegarandeerd! Een geruststellend idee, zo vinden wij.
De zekerheden van https://frameblinds.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest