Freewear
hol
hele goede service
Antwoord van FreewearHi Hol, Dank je wel voor je fijne review. Veel plezier van je aankoop. Liefs Freewear
Astrid
Snelle bezorging, uitstekende service! In tijd van bestellen en bezorgen was het product afgeprijsd. Hierover gemaild en ik kreeg de korting alsnog! Super attent!!
Antwoord van FreewearHi Astrid,
Liefs Freewear -
Hoe beoordeel je Freewear?
M
Leuke kleding
Antwoord van FreewearHi M, Dank je voor je fijne review. Veel plezier van je aankoop. Liefs Freewear
Willeke
Jammer dat je zolang op je geld moet wachten met retour , heel vervelend
Antwoord van FreewearBeste Willeke,
Wat vervelend om te horen. Wij kunnen het geld pas terug storten als het retour door ons is ontvangen. Ik zie in de gegevens dat het lang heeft geduurd voordat het naar ons verstuurd is, dat ligt aan het post bedrijf. We hebben het pakket vrijdag ontvangen en inmiddels verwerkt.
Hennie van den Heuvel
Betaalbaar en mooie pasvorm jeans broeken
Antwoord van FreewearHi Hennie, bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop. Liefs, Freewear
Annette
Heel vlot, goed verpakt en mooi product!
Antwoord van FreewearHallo Annette,
Bedankt voor je fijne review!
Mir
Goede klantenservice, en een leuke goede webshop.
Ik ben tevreden!Antwoord van FreewearGoedemorgen Mir,
Ik denk dat er een fout is gemaakt.
Want online bestellingen die je retourneert krijg je binnen 2 dagen je geld teruggestort op je rekening.
In de winkel mag je de kleding omruilen voor andere kleding.
Wat is je ordernummer dan kan ik het voor je nakijken.
Liefs Freewear! -
Ron
Mooi short, mooie kleur en goede pasvorm
Antwoord van FreewearHi Ron,
Dank je voor je fijne review.
Veel plezier van je aankoop! -
Nadia
Snelle levering!
Antwoord van FreewearHi Nadia,
Liefs Freewear! -
Yvonne
De service in de winkel is goed. De website had iets duidelijker gekund. Er stond nl. niet hoe de korte broeken vallen.
Antwoord van FreewearGoedemorgen Yvonne,
Annemieke
Mooi materiaal en kwaliteiten, ondanks verkeerde maat ontvangen, nette afhandeling en goede oplossing.
Antwoord van FreewearHi Annemieke,
Bedankt voor je fijne review en fijn dat alles netjes is opgelost.
RN
Bestelling duurde dit keer iets langer omdat er iets niet voorradig was maar keurig op de hoogte gehouden via de mail!
Antwoord van FreewearHi,
Dank je wel voor je fijne review.
Veel plezier van je aankoop. -
Marianne
Mooie kleding en snelle levering
Antwoord van FreewearHi Marianne, bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je aankoop! Liefs, Freewear
Steven
Leuke winkel. Helaas wonen we wat verder weg en dan is de webshop ook uitstekend. Ruime keuze, leuke kleding, netjes verzonden en de retouren worden ook snel verwerkt.
Antwoord van FreewearHi Steven, Dank je voor je positieve review! Liefs, Freewear
Mie Matton
Snelle le
Antwoord van FreewearHi Mie Matton, bedankt voor je review. Veel plezier van je aankoop! Liefs, Freewear.
Birgit
Snelle levering, goede kwaliteit
Antwoord van FreewearHi Birgit, bedankt voor je review. Veel plezier van je aankoop! Liefs, Freewear.
MHL
Ik heb ontvangen wat ik besteld heb.
Mooi shirt en mooi jasje.
Alleen de levertijd zou beter kunnebAntwoord van FreewearHi MHL,
Landa
Mooie prijzen en goed product
Antwoord van FreewearHi Landa,
Carla