Freewear
Buki
Snel geleverd en leuk verpakt.
Antwoord van FreewearHi Buki,
Tanja Smits
Mooie pantalon besteld..Netjes verpakt.
Antwoord van FreewearHi Tanja,
Dank je voor je review.
Liefs Freewear! -
Hoe beoordeel je Freewear?
Lizette Bon
Snelle service!
Antwoord van FreewearHi Lizette,
Sahide Celikel
goede service!
Antwoord van FreewearHi Sahide,
Wijnanda Zijl
Goede service, en denken met je mee
Antwoord van FreewearHi Wijnanda,
Esther
Super handig om alles te bestellen en te kunnen afhalen in de winkel naar keuze. Ik was al super blij met Freewear, maar nu nog meer.
Antwoord van FreewearHi Ester,
Janie Milort
De blouse van Vera Moda was een was een snelle levering, ik had het rokje in de Bilt gekocht en wilde graag ook de blouse van Vera Moda erbij kopen maar maat 42 was niet in de winkel wel via online.
Antwoord van FreewearHi Janie, bedankt voor je positieve review! We zien je graag terug in één van onze winkels of online. Liefs, Freewear
Gerda
Mooie broek
Antwoord van FreewearHi Gerda, Dank je voor je fijne review, Veel plezier van je aankoop. Liefs Freewear
Indra Vishnudatt
Mijn bestelling was zoals verwacht, super
Antwoord van FreewearHi Indra, Dank je voor je fijne review, Veel plezier van je aankoop. Liefs Freewear
Sandra Poel ruijter
Leuke gezellige mensen leuke kleding kom
Der graagAntwoord van FreewearHi Sandra, Dank je voor je fijne review, Veel plezier van je aankoop. Liefs Freewear
Janneke
Prima, snelle levering, mooie blouse.
Antwoord van FreewearGoedemorgen janneke,
Dank je wel voor je fijne review.
Wilma
Nette service
Antwoord van FreewearHi Wilma, bedankt voor je positieve review! We zien je graag terug in één van onze winkels of online! Liefs, Freewear
Arnica Heijen
Leuke betaalbare kleding en leuk personeel .
Antwoord van FreewearHi Arnica, bedankt voor je positieve review! We zien je graag nog eens terug in één van onze winkels! Liefs, Freewear
Ans Van Duivenbode
Goede service, snel antwoord via mail👌
Antwoord van FreewearHi Ans, bedankt voor je positieve review! We zien je graag snel terug online of in één van onze winkels. Liefs, Freewear
Ineke
Top was zo geleverd. Siper fijn.
Antwoord van FreewearHi Ineke,
Liefs Freewear -
Ang. S.
2 van de 3 artikelen die op de website staan zijn niet op voorraad. Nadat ik ben geïnformeerd dat deze niet op voorraad zijn, zijn de artikelen niet aangepast op internet.
Antwoord van FreewearBeste Ang. S, wat vervelend om te horen dat 2 van de 3 artikelen niet op voorraad zijn. We hebben sinds twee weken een nieuwe website en zijn nog druk met balansen en het overzetten van de juiste gegevens, hierbij kan het inderdaad voorkomen dat de voorraad niet klopt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we hopen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen! Liefs, Freewear
Henny
Antwoord van FreewearHi Henny, bedankt voor je positieve review! Liefs, Freewear.
Gerdine
Het bestellen online ging prima en het afhalen in de winkel ging goed! Mooie kleren gekocht voor mn zoontje!
Antwoord van FreewearHi Gerdine, bedankt voor je positieve review! We zien je graag nog eens in één van onze winkels! Liefs, Freewear.
Linda Vogtschmidt-van der Heide
Snelle levering in de winkel. Makkelijk kunnen omruilen ook in de winkel
Antwoord van FreewearHi Linda, Dank voor je fijne review. Liefs Freewear
Kim Hendrikx