Freubelshoponline
Wanneer je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau ben je bij Freubelshoponline aan het juiste adres. Dit is namelijk de webshop voor kraamcadeaus en kinderkamerdecoratie. Je profiteert meteen van een ruime keuze, een snelle levering en lage verzendkosten. Een origineel kraamcadeau zoeken kan soms een lastige opgave zijn, maar niet wanneer je voor ons gaat kiezen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van een uniek kraamcadeau met naam. Van kinderboeken tot aan houten speelgoed, we hebben het allemaal! Bij het kopen van een kraamcadeau wil je graag iets geven wat de aanstaande ouders nog niet hebben, iets unieks. Daarvoor kun je het beste in onze webshop een kijkje nemen en een keuze maken. Doordat er zoveel aanbod is, is het aan te raden om even de tijd te nemen. Laat je maar eens inspireren door al deze mooie en originele kraamcadeaus.
Mariëtte Provoost
Perfect!!!! Mooie houten trein bedrukt met naam, geboortedatum, geboorte tijd en gewicht. Alles netjes er op, precies zoals ik wilde. Netjes recht, met de juiste kleur en lettertype.
Cath. LEVELS
Supersnelle levering en mooi product . 100% tevreden!!!!
Hoe beoordeel je Freubelshoponline?
Miranda Lansbergen / Van Oord
Mooie kwaliteit, snelle levering, leuke cadeautjes!
Yvonne Alferink
Fijn contact, vlotte levertijd en nette naam bestickering. Heel tevreden en ieder gepersonaliseerd cadeau bestel ik hier!
Hilde De Vos
Snelle levering ondanks gepersonaliseerd. Heel blij mee, gaan we ons pas geboren nichtje heel blij mee maken! 🩷
Frieda Huttinga
Prachtig gepersonaliseerd kraamcadeau
Myra
Een super leuk en mooi cadeau
Pauline Bruin
Mirjam Linnartz
Leuke producten en goede service
Mirre
Het Label knuffel konijntje is heel mooi geworden. Een mooi persoonlijk knuffeltje voor mijn pas geboren buurjongetje.
Maurice Smits
Geweldig mooie muziekdoosje met naam op. Heel tevreden!
Marissa Teunissen
leuke spullen goede prijs
Philip Pruim
snelle service
Carmen Van der Sluis
Snelle levering en netjes, maar jammer dat de tekst er niet op wordt geborduurd, maar geplakt.
Alinda de Jonge
Heel makkelijk te bestellen. Snelle levering en ziet er prachtig uit. Erg leuk om te geven.
Sandra Roelands
De bestelling is snel geleverd, ik had een gepersonaliseerde spaarpot besteld en een felicitatie kaart erbij. Spaarpot in orde maar de felicitatie kaart die ik erbij besteld heb zat een reclame sticker opgeplakt, als ik die er vanaf wilde halen scheurde de kaart. Heb hierover gebeld maar werd niet opgenomen en toen gemaild maar tot op heden geen reactie.
Fam. Dirkx
Snelle en vriendelijke service
Rianne Wouters
De producten zien eruit zoals verwacht
Daniëlle
Makkelijk te bestellen. Goeie keuze uit lettertype en kleur. En daarna snelle levering. Heel blij mee
Carin