Fruitkist.nl
Wij werken samen met onze regionale fruitleveranciers. Hierdoor leveren wij kwalitatief het beste fruit! Ook kun je bij ons terecht voor werkfruit. Wij bezorgen het fruit op je werk met regionale versspecialisten.
Kevin van Zwol
Snelle levering, aangepaste levering met goed contact was ook geen probleem! Nogmaals bedankt!
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw mooie beoordeling over de snelle levering en fijn dat u tevreden bent! Team Fruitkist.nl
JG Holleboom
Alles ging naar verwachting
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent! Team Fruitkist.nl
Hoe beoordeel je Fruitkist.nl?
Eric Rijkels
DFFFD
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw beoordeling! Team Fruitkist.nl
Petra Verkaik
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent! Hartelijke groet, Team Fruitkist.nl
Diana Strampel
Bestellen ging prima en was snel binnen.
Antwoord van Fruitkist.nlGoedemorgen, bedankt voor uw beoordeling! Team Fruitkist.nl
Menno Keus
na een foute levering snel een nieuwe nagestuurd
Antwoord van Fruitkist.nlDank voor uw beoordeling en fijn dat het naar tevredenheid is opgelost! Team Fruitkist.nl
Sharane Ramdaras
Lekker fruit
Antwoord van Fruitkist.nlBedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van ons fruit. Team Fruitkist.nl
Thea Sloot
Goed gegaan
Antwoord van Fruitkist.nlBedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent, team Fruitkist.nl
Jan Rijpstra
Goede keuze mogelijkheden en super snelle levering en niet te vergeten de kwaliteit!
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijke bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent, team Fruitkist.nl
Peter Viersen
Snelle levering. Ontvanger is er heel blij mee.
Antwoord van Fruitkist.nlGoedemiddag, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de bezorging. Fijne dag gewenst namens Team Fruitkist.nl
Jolanda Engelkamp
Kist zag goed uit, fruit mooi! En een leuk kaartje erbij.
Ook de communicatie ging snel en goed.Antwoord van Fruitkist.nlGoedemorgen, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en het kaartje. Fijne dag gewenst namens Team Fruitkist.nl
Mark Goudriaan
De klant was dik tevreden en daar gaat het om
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Team Fruitkist.nl
marcel de Jager
Gewoon goed en volgens de afspraak geleverd
Laura
Goeie service, ook wanneer er iets aan de hand is dan schakelen ze heel snel zodat je alsnog krijgt wat je hebt besteld !
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze klantenservice. Team Fruitkist.nl
Margje Altena
Ontvanger was zeer tevreden
Antwoord van Fruitkist.nlFijn om te lezen! Bedankt voor uw beoordeling en een fijn weekend gewenst! Team Fruitkist.nl
baukje
geen bijzonderheden
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw beoordeling! Team Fruitkist.nl
Theo Albers
Snelle service
Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u tevreden bent! Team Fruitkist.nl
Kris van de Wetering
Goede kwaliteit en snelle verzending
Antwoord van Fruitkist.nlGoedemorgen, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en bezorging. Fijne dag gewenst namens Team Fruitkist.nl
Yvonne
Snelle levering en de fruitkist zag er goed uit.
Ze doen wat ze beloven.Antwoord van Fruitkist.nlHartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en bezorging. Team Fruitkist.nl
K Hettema
Snelle levering top bedrijf mooi ingepakt echt een aanrader