Fryske Kadoos

Fryske Kadoos

Trots op Fryslan, de leukste Friese souvenirs voor de echte trotse Frysk!
9,6
Filter 826 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 483 met beschrijving

• Edwin
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Prima product. Goed geleverd. Eén tip: stuur iets sneller een bevestiging van de bestelling. Het bleef heel lang stil in mijn mailbox, pas bij de daadwerkelijke verzending kreeg ik de eerste mail. Succes verder.

• Bert

Mooie stikkers, goeie kwaliteit. Netjes verpakt en snel geleverd. Bjusterbarlik

• Hoe beoordeel je Fryske Kadoos?

• Willem Feenstra

Snelle levering.

• Erik van der Tuin
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Prima communicatie en levering bestelde producten.

• JAN S

Vlot en correct geleverd

• Linda
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Snelle levering, super fijn. jammer dat het slabbetje niet alleen van extreem slechte kwaliteit is, er zit zelfs een gat in. Ik heb via mail (enige contactmogelijkheid) contact opgenomen. Maar geen reactie ontvangen. Eerste maar ook mijn laatste bestelling. Heel jammer. Hier kan je toch gewoon goed uitkomen samen…? Update: ze gaan een nieuw slabbetje opsturen. Superfijn! Blij met de goede afhandeling. Top!

Antwoord van Fryske Kadoos

Beste Linda, wat vervelend te lezen dat de kwaliteit van het slabbetje niet goed is. Ik heb uw mail niet ontvangen, vandaar dat u geen reactie heeft ontvangen. Wij zullen u z.s.m. een nieuw slabbetje toezenden. Excuses voor het ongemak!

• Antoon Aarden

Snel geleverd

• T

Goed en snel

• Martin de Jong
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

BOXERSHORTS SPECIAAL VOOR MIJ BESTELD, TOCH GELIJK DE VOLGENDE DAG AL IN HUIS. SUPER SERVICE.

• AfkeH
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Leuke spullen te verkrijgen! De bestelling was er binnen 3 dagen.
    Wel een tip: bij het versturen van boeken is het beter om er een doosje ter bescherming omheen te doen

• Hilda Bakker
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Kado is nooit aangekomen.Zeer slecht !

Beste Hilda,

het lijkt er op dat er een reeks pakketen kwijt geraakt is door PostNL. Er zijn meerdere bestellingen die helaas niet verwerkt en geleverd zijn terwijl deze wel opgehaald zijn door PostNL.
    We hebben u inmiddels per mail een optie gegeven om uw pakket opnieuw aan te bieden of het bedrag te retourneren.

• Monique Rijkse
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd! Ook géén reactie op mijn vraag via de mail.

Beste Monique,

• Janny Baatje Herzog
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Ik wacht nu al meer dan een week op mijn pakketje en nog steeds niet binnen

Beste Janny,

• Lenie Asher
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

uitstekend product en snelle levering

• Joke
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Leuke stickers! Snel verstuurd. Helemaal prima.

• alie nijmeijer
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

snelle levering netjes thuis bezorgd

• Sterre
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Sokken besteld, kreeg een compleet ander paar thuisgestuurd. E-mail naar de klantenservice gestuurd, waarop geen reactie.

• Malcolm Nealon
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Snel bezorgd, goed kwaliteit.

• Jacques

Prima spullen, snelle levering

• SF
    Geverifieerde klant van Fryske Kadoos

Kreeg niet wat ik had besteld