Beoordeeld met een 9,5 door 121 klanten

FunWithBlocks
FunWithBlocks is dé specialist in mini- en nanoblocks. Deze kleine steentjes zijn wel 8x kleiner dan de gebruikelijke LEGO steentjes en brengen dan ook meer uitdaging met zich mee. De miniblocks zijn verkrijgbaar in de leukste karakters en gebouwen. Neem snel een kijkje in onze webshop.
De zekerheden van https://funwithblocks.nl/
9,5
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.
FunWithBlocks is opgericht door mij, Silke.
Welkom bij mijn onderneming, FunWithBlocks. Ik ben begonnen met mijn bedrijf in het begin van 2020.
Ik heb de miniblocks van FunWithBlocks op de kaart gezet in Nederland en België. Vanuit mijn passie en enthousiasme voor het product ben ik begonnen met verschillende items aan het assortiment toe te voegen. Wat maakt de miniblocks zo leuk? Het is een nieuwe variant op de bekendste bouwstenenmerken, door leuke figuren en gebouwen met een fijne prijs-kwaliteitverhouding.
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 77849795
- btw
- NL003248141B82
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.