FunWithBlocks

FunWithBlocks

FunWithBlocks is dé specialist in mini- en nanoblocks. Deze kleine steentjes zijn wel 8x kleiner dan de gebruikelijke LEGO steentjes en brengen dan ook meer uitdaging met zich mee. De miniblocks zijn verkrijgbaar in de leukste karakters en gebouwen. Neem snel een kijkje in onze webshop.
De zekerheden van https://funwithblocks.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

FunWithBlocks is opgericht door mij, Silke.
Welkom bij mijn onderneming, FunWithBlocks. Ik ben begonnen met mijn bedrijf in het begin van 2020.

Ik heb de miniblocks van FunWithBlocks op de kaart gezet in Nederland en België. Vanuit mijn passie en enthousiasme voor het product ben ik begonnen met verschillende items aan het assortiment toe te voegen. Wat maakt de miniblocks zo leuk? Het is een nieuwe variant op de bekendste bouwstenenmerken, door leuke figuren en gebouwen met een fijne prijs-kwaliteitverhouding.


Bekijk Manifest