GHERS.EU
Welkom bij GHERS.

Ghers is een scramble-naam van de namen van de ondernemers. Tevens is het een fonetisch Rotterdams woord voor “mooi, leuk, geweldig, gaaf, heel goed”

Wij zijn steeds meer gefocust op duurzaamheid. Het gebruik van plastic reduceren, minder CO2-uitstoot, minder verspillen en het gebruiken van producten die langer meegaan. Met ons bedrijf streven we ernaar om producten uit Europa te halen. Ambachtelijk gemaakte producten staan bij ons hoog in het vaandel. De verzorgingsproducten die u in onze webshop kunt vinden, zijn zoveel mogelijk vegan en altijd dierproef vrij.
De zekerheden van https://www.ghers.eu
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.