GO-OFF helmets
Taal
Christ van den Bergh
I.v.m. het zicht wat uit m,n rechter oog tot nul is gereduceerd, is dit een grote uitkomst voor mij. Ik heb deze helm uitgeprobeerd en het vizier reageert prima op de zon. Tevens beschermt het vizier mijn oog tegen de koude lucht!
Hardy van Unen
Prettig contact en er wordt mee gedacht
Hoe beoordeel je GO-OFF helmets?
Gerolf van der Putten
Wat een fijne winkel, waar een combinatie - keuze op de website in eerste instantie niet mogelijk is maar fantastisch wordt opgelost in uiterst prettig contact. Dan blijkt de bestelde helm een defect te hebben, en is in no time een nieuwe thuisbezorgd. En daarnaast is de Go-off pilot fietshelm ook nog eens mooi afgewerkt, stijlvol, en comfortabel. Een aanrader, helm én bedrijf.
Roland
Scherpe prijzen en mooie en kwalitatief goede spullen met goede service
Sietske van Slobbe-Focking
Fijne aanvulling op de helm. Vooral de hardcase.
Frank Makowski
Goede feedback status levering, snelle levering . Leuke artikelen
Camiel van Lenteren
Heldere website, Nederlands merk, recycable en goede scherpe prijs. Mooi product.
Mieke C
Heel vlotte levering en prima product
Agnieszka Pacholska
Super snelle service.
Patrick
Top service, snelle levering.
Koen Van Buyten
Welke helm? Deze is zo licht maar toch oersterk en je voelt hem nauwelijks op je hoofd. Heel tevreden van deze aankoop.
Steef Selles
Goede service en snelle levering
Jolanda
Snelle service.
Speed Pedelec helm
Perfecte communicatie
Snel geleverd/goed ingepakt -
Griet
Super goeie s
Nathalie
Goed advies over welke helm het beste past bij mijn hoofd. Het model dat ik besteld had, had een wat langere levertijd dus
Marga
Goeie service. Alles snel geregeld.
Fijne helm. Erg licht en zit perfect -
John
Geweldige service. Mijn helm viel te klein uit. Was geen probleem om de grotere versie te laten komen. Fijn telefonisch contact! Snelle service. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Een aanrader.
Marijke
De helm is hier heel snel toegekomen en ik heb hem ook al kunnen testen, op hobbelwegen en in de regen. Ik ben er heel blij mee, hij past goed en ziet er mooi uit. Ook heel vriendelijke klantenservice die duidelijk advies geeft
Rosita
Snelle levering. Helmen zijn helemaal top en heel licht van gewicht. De service is uitstekend.