GRAND STYLE DOORS
IT’S ALL IN THE NAME.
De strakke kaders van de Grand Style Doors zijn het echte eyecatchers en vrijwel toepasbaar in iedere stijl. Ze geven een moderne en industriële look aan uw interieur. Door de speciaal ontworpen ranke profielen in de combinatie met en veel glas, is het de perfecte oploss
Fam de Groot
Wij hebben recent een aluminium deur aangeschaft bij Grandstyle Doors en zijn uitermate tevreden over zowel de kwaliteit als de service.
De levering verliep precies volgens afspraak en ook de plaatsing en naservice waren uitstekend geregeld. De deur ziet er prachtig uit en voelt degelijk en hoogwaardig aan
Kortom: een betrouwbaar bedrijf met oog voor detail, klantvriendelijkheid en kwaliteit. Een echte aanrader! -
Patrick
Goede afspraken kunnen maken die ook perfect uitgevoerd zijn.
Hoe beoordeel je GRAND STYLE DOORS?
Roos
Wat een geweldige klantenservice! Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. Goede producten en heel fijn contact met de medewerker! Veel dank!
MWB
Eindelijk een bedrijf wat beloften na komt , fijne contacten , alles uitgevoerd zoals gepland in goed overleg! Erg tevreden!
Wessel
Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen. De service is uitstekend en men komt de gemaakte afspraken perfect na! Echt zeer tevreden over.
Anita van Doorn
Fijn bedrijf met echte vakmensen.
PK
Geweldige service en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar metalen deuren!
De website is duidelijk en het aanvragen van een offerte is super eenvoudig. De klantenservice is zoals je die tegenwoordig zelden nog tegenkomt: betrokken, snel en echt servicegericht.
We hebben ook de showroom bezocht – prachtig! Daar zie je direct dat je met een échte producent te maken hebt. Alles straalt vakmanschap en passie uit.
Kortom: topervaring van begin tot eind. GRAND STYLE DOORS is absoluut een aanrader!