GRAUS wonen
Bij ons vind je enkel kwaliteitsvolle producten van merken zoals HAY, String furniture, Muuto, Secto Design ….(en nog véél meer)
Zien we je snel?
Marije Rijke
Snelle verzending
Anneke Augustinus
Snelle levering van mooi product
Hoe beoordeel je GRAUS wonen?
Aniek
Snelle levering, keurig
Yolanda Derkzen
Prima prijs en snelle bezorging
AM
Geen bijzonderheden
Ruben
Mooie korting waardoor betere prijs dan elders. Contact voor levering ging zeer vlot, zelfs in het weekend waarvoor dank. Chauffeur ook mooi optijd en vriendelijk, behulpzaam bij levering.
Sanne
Leuke kortingen, snel verzonden
Noortje
Mooie prijzen, duidelijke communicatie!!
Th. Bongers
Mooie producten en perfect service.
Kristian
Product scherp geprijsd, heldere mails
Marie-France Roeland
Correcte service
Bonne Suite
Wat een geweldige service, een echte aanrader.
Nora Bulten
Geweldige service gekregen . Vriendelijke medewerker aan de telefoon .Snel geholpen doordat ik verkeerde kleur had gekozen .en de volgende dag al nieuw exemplaar in huis . Kan iedereen aanraden daar te kopen . Dank Kevin top zaak .
Roger Willemsens
Mooie prijzen en goeie deal
Antwoord van GRAUS wonenBedankt voor je mooie woorden, Roger. Goed om te horen dat je een goede deal hebt gevonden!
Alice Van Kesteren-Geurts
Geweldige service! Mijn betaallinkje werkte niet, gemaild en direct antwoord. Fantastisch! Snelle en correcte levering. Blij met de twee prachtige borden
!Antwoord van GRAUS wonenDank je wel voor je mooie review, Alice! Fijn dat we het probleem met de betaallink snel konden oplossen en dat alles naar tevredenheid is geleverd. Geniet van je twee prachtige Pastaborden van ASA Selection!
Hanneke Schoordijk
goede zorgvuldige services
Antwoord van GRAUS wonenDank je wel voor je review, Hanneke! We wensen je veel gezellige en geurige momenten met je XL geurkaars van ONNO Collection.
Pamela Young
Goede service, snelle levering!
Antwoord van GRAUS wonenBedankt voor je mooie woorden, Pamela. Goed om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. Geniet van de Fermob Oto Table Lamp in Acapulco Blue!
Karina
Vriendelijk snel antwoord bij een vraag👍
Antwoord van GRAUS wonenBedankt voor je fijne woorden, Karina! Goed om te horen dat je vraag snel is beantwoord. We wensen je veel plezier met de Edison The Petit lamp en de verschillende Cooper Cappies.
Joost
Goede en tijdige levering, scherpe prijsstelling
Antwoord van GRAUS wonenDank je wel voor je review, Joost! We wensen je veel ontspannende momenten toe met de L’Objet Côté Maquis Bath Salt 500 ml.
Groetjes Loes -
Alisa Cakanovic
Fantastisch te woord gestaan snelle service
Antwoord van GRAUS wonenBedankt voor je fijne woorden, Alisa! Geweldig dat je zo tevreden bent en zelfs bent teruggekomen voor een herhaalaankoop. We wensen je veel geurplezier met de Culti Milano Diffuser Decor Bianco D’Oud.
Groet Kevin