GRAUS wonen
Bij ons vind je enkel kwaliteitsvolle producten van merken zoals HAY, String furniture, Muuto, Secto Design ….(en nog véél meer)
Zien we je snel?
Joost
Goede en tijdige levering, scherpe prijsstelling
Alisa Cakanovic
Fantastisch te woord gestaan snelle service
Hoe beoordeel je GRAUS wonen?
DGJ
Mooie prijs voor een taupe velvet FATBOY Hotspot kussen. Ik ben er erg blij mee.
Joshua
Helaas was de kleur van het bestelde warmtekussen niet leverbaar. Hier werd ik kort na mijn bestelling over benaderd via het zakelijke WhatsApp account. In goed overleg een alternatief besproken, waarna bestelling vlot en naar tevredenheid is aangepast. Prettig contact en adequate afhandeling, helemaal prima!
M. E.
Vlotte communicatie via WhatsApp over de levertijd en levering.
Paul
Netjes verpakt en snel verzonden.
Met een goeie prijs een aanrader!
Antwoord van GRAUS wonenDank je wel, Paul, voor je fijne review! 🙏
Wat goed om te horen dat alles netjes verpakt en snel geleverd is en dat je tevreden bent over de prijs.
Heel leuk dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm! 🌟
Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij GRAUS wonen. 🏡✨
Willem Verlinden
Mooi artikel. Snelle levering. Aanrader.
Antwoord van GRAUS wonenDank je wel voor je positieve review, Willem! 🌿
Wat fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop en dat alles snel geleverd is.
We waarderen het dat je ons aanbeveelt en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij GRAUS wonen! 🏡✨
Norbert
Snelle service en scherp geprijsd
Antwoord van GRAUS wonenDank je wel voor je review, Norbert! 🌟
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en scherpe prijzen.
We hopen je snel weer te mogen helpen bij GRAUS wonen! 🏡✨
Selina P.
Snelle service, nette en snelle bezorging. Goed contact!
Antwoord van GRAUS wonenDank je wel Selina voor je mooie review! 🌟
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent over onze service en bezorging.
We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij GRAUS wonen! 🏡✨
Petra
SNelle levering en goede klantenservice!
Antwoord van GRAUS wonenHoi Petra, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 😊 Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in GRAUS wonen. We hopen je snel weer terug te zien, online of in onze winkel! Groet Kevin
Tilly Megens
Perfecte service.
Vlotte en zeer nette afhandeling.Antwoord van GRAUS wonenHoi Tilly, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊 Dank je wel voor je fijne woorden en het vertrouwen in GRAUS wonen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling of in onze winkel! Groet Kevin
Henk Van Ooijen
Snelle levering, de bestelling was binnen twee dagen in huis!
Antwoord van GRAUS wonenHoi Henk, wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen! 🚚✨ Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in GRAUS wonen. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes Loes
patsy
Top s
Antwoord van GRAUS wonenHoi Patsy, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! 🌟 Veel plezier met het Weltevree Sofabed. Bedankt voor je lieve reactie en het vertrouwen in GRAUS wonen. Graag tot een volgende keer, online of in onze winkel! Groet Kevin
Eline Jonker
Uitstekende service
Antwoord van GRAUS wonenHoi Eline, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 💫 Veel plezier met je Fatboy Concrete Seat kruk, een echte blikvanger! Bedankt voor je mooie review en graag tot ziens bij GRAUS wonen. Groet Kevin
Julia
Snell service
Antwoord van GRAUS wonenHoi Julia, bedankt voor je fijne review! 🌟 Wat leuk dat je hebt gekozen voor twee Fermob Aplo lampen, een stijlvolle toevoeging voor elke setting. Geniet van de sfeervolle verlichting en graag tot een volgende keer bij GRAUS wonen! Groet Kevin
Gwen
Geweldige en persoonlijke service
Antwoord van GRAUS wonenHoi Gwen, wat een mooie reactie, dank je wel! 💛 Superleuk dat je zo tevreden bent over onze service én over je Fatboy Headdemock Superb hangmat. Geniet van het heerlijke relaxmoment in stijl en hopelijk tot snel weer bij GRAUS wonen! Groetjes Loes
FDW
Graus levert altijd kwaliteit en zeer goede en persoonlijke service. Ook nu weer.
Antwoord van GRAUS wonenHoi Folkert, wat fijn om te lezen. Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons! 🌿 Geweldig dat de Fermob Lounge Chairs en het Salsa tafeltje weer in de smaak vallen. Veel plezier met je nieuwe set en graag tot een volgende keer bij GRAUS wonen! Groet Kevin
Bianca Vergeest
Top service en snelle levering!
Antwoord van GRAUS wonenHoi Bianca, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! 🌟 Veel plezier met je Fatboy Concrete Seat kruk en bedankt voor je mooie woorden over onze service. Graag tot ziens bij GRAUS wonen! Groet Kevin
Pinckaers
Snelle levering, klantvriendelijk. Prima!
Antwoord van GRAUS wonenHoi Henri, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 🌿 Geniet van jullie HAY Palissade Dining Bench en bedankt voor de mooie woorden over onze service. Graag tot ziens bij GRAUS wonen! Groet Kevin
Heleen De Vuyst
Geweldige service! Gevraagd om op een specifiek moment te leveren en installeren en dit was geen enkel probleem. Ook top communicatie!
Antwoord van GRAUS wonenHoi Heleen, wat geweldig om te horen dat alles zo soepel is verlopen! 🌟 Veel plezier met jullie Fermob Ribambelle tuintafel en bedankt voor het delen van je ervaring. We helpen je graag weer bij GRAUS wonen! Groet Kevin