GRAUS wonen
Bij ons vind je enkel kwaliteitsvolle producten van merken zoals HAY, String furniture, Muuto, Secto Design ….(en nog véél meer)
Zien we je snel?
Caroline
Snelle service, vriendelijke en duidelijke communicatie over de levering.
Veerle
Mooie prijzen en topservice!
Hoe beoordeel je GRAUS wonen?
Wido
Levering was in meerdere keren, maar wel binnen de beloofde levertijd.
Rien
Zeer tevreden, goede levering!
F Vleugels
Bij de zoektocht naar een set tuinstoelen ontdekte ik dat in de buurt Graus wonen ook mijn uitgezochte merk
F.A
Goede info. Niet de hoofdprijs hoeven betalen voor goed tuincomfort. Snel geleverd.
Riet Dieben
Goede service ligt heerlijk de stoel
Vandewal Rudi
Snelle en vlotte afhandeling
Vriendelijke bediening -
Peter Tielemans
Goede en snelle service!
Jeroen Voogsgerd
Super service
Engelina Kuiken
Fijn persoonlijk contact en duidelijke communicatie
Antwoord van GRAUS wonenBeste Engelina,
Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je het persoonlijke contact en de communicatie als prettig hebt ervaren daar doen we het voor.
We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst nog eens te mogen helpen!
Eline de Vries - Maarse
Snelle levering en mooi product
Antwoord van GRAUS wonenBeste Eline,
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product.
We wensen je veel plezier met de Fatboy Jolly Trolley en helpen je in de toekomst natuurlijk graag weer!
Rick Toren
Fatboy Sumo Corner Sofa gekocht bij Graus wonen. Woon in het noorden van Spanje. Uitstekende service gekregen van Kevin, m.b.t. kleurkeuze, prijs inclusief transport naar Spanje, feedback etc. Alles snel geleverd en goed aangekomen. Het is een prachtige en comfortabele sofa. Ben zeer tevreden. Graus en Kevin bedankt.
Antwoord van GRAUS wonenBeste Rick,
Wat een geweldige review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat de Fatboy Sumo Corner Sofa zo goed bevalt en dat alles van kleuradvies tot transport naar Spanje naar wens is verlopen.
Fijn dat de levering soepel is gegaan en dat de sofa helemaal naar verwachting is. Daar doen we het voor: kwaliteit, comfort en een zorgeloze ervaring van begin tot eind.
Geniet van het buitenleven in Spanje en heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!
Christophe Samyn
Geweldige service
Antwoord van GRAUS wonenBeste Christophe,
Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je onze service zo hebt ervaren.
Veel plezier met de Fatboy Headdemock beschermhoes en graag tot een volgende keer!
Marion Lausberg
👍👍👍👍👍
Antwoord van GRAUS wonenBeste Marion,
Hartelijk dank voor je mooie review én je vertrouwen in GRAUS wonen! Geweldig om te zien dat je na je bestelling van de Nardi tuinstoelen opnieuw voor ons hebt gekozen voor de Nardi lounge chairs.
We waarderen dat enorm en wensen je heel veel plezier met je aankopen!
Arnaud mkb
Top service, onmiddellijk na bestelling gecontacteerd geweest of ik nog vragen had. Aanrader!
Antwoord van GRAUS wonenBeste Arnaud,
Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen in GRAUS wonen. Fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren en dat het persoonlijke contact na je bestelling gewaardeerd werd.
We wensen je heel veel plezier met je Fatboy Paletti. Hopelijk geniet je er volop van!
Graag tot een volgende keer.
Jalal Alyoussef
Heel goed
Antwoord van GRAUS wonenBeste Jalal,
Dank je wel voor je mooie beoordeling en je bestelling bij GRAUS wonen. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
We wensen je veel plezier met je Dr. Vranjes huisparfum. Hopelijk zorgt de geur voor een heerlijke sfeer in huis.
Françoise
Snelle levering, mooi verpakt, niets aan te merken !
Antwoord van GRAUS wonenBeste Françoise,
Dank je wel voor je mooie review en je bestelling bij GRAUS wonen. Wat fijn om te lezen dat de levering snel was en dat alles netjes verpakt bij je is aangekomen.
We wensen je heel veel plezier met de Fermob Balad lampen. Hopelijk zorgen ze voor veel gezellige en sfeervolle momenten, zowel binnen als buiten.
Yvonne Legerstee
Snelle levering en snelle reactie op vragen!
Antwoord van GRAUS wonenBeste Yvonne,
Hartelijk dank voor je mooie review en je bestelling bij GRAUS wonen. Fijn om te horen dat je onze snelle levering en reactie op je vragen zo positief hebt ervaren.
We wensen je heel veel plezier met de Fatboy Oloha lamp. Hopelijk zorgt hij voor een sfeervolle en speelse touch in je interieur of buitenruimte.
Lia Houben
Bestelling deed aan de verwachting, was goed verpakt.
Antwoord van GRAUS wonenBeste Lia,
Dank je wel voor je fijne review en je bestelling bij GRAUS wonen. Goed om te horen dat alles aan je verwachtingen voldeed en dat het zorgvuldig verpakt bij je is aangekomen.
We wensen je veel plezier met het Fermob IOS Vaasje. Hopelijk krijgt het een mooie plek in huis of buiten en zorgt het voor een stijlvolle touch.
GRAUS wonen