GYZS.nl
Webshop in professioneel gereedschap en ijzerwaren voor de aannemerij en doe-het-zelver. Totaalassortiment, 24 uurs levering en alle A-merken
8,7
8.794 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 10 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • HJ
  Review voor GYZS.nl

  Er zijn veel ervaringen over levertijden die niet gehaald worden. Echter wanneer je 1 dag te laat bent met retourneren (moet al binnen 14 dagen) krijg je nul op rekest. Producten zijn oké, toch op deze manier een naar gevoel overgehouden aan GYZS.

  Antwoord van GYZS.nl

  Geachte klant, onze excuses, er is een fout gemaakt bij het beoordelen van uw retour. Ondertussen hebben wij contact gehad en uw retour gewoon behandeld. Wij hopen dat uw klacht zo opgelost is. Met vriendelijke groet, Team GYZS

 • kris
  Review voor GYZS.nl

  artikel stond € 1,21 geprijsd als ik de bestelling plaatste van 130 stuks stond het artikel ineens € 1,41 geprijsd . ik heb dan een chatbericht gestuurd en ze bedankten mij voor het verwittigen van de fout . Ze zeiden dat ik ze nu kon bestellen dat het aangepast was en wat bleek ??? ze stonden nu € 1,71 het stuk .ipv mij te bedanken en ze mij aan 1,21 te geven maken ze ze nog wat duurder . wat een service dit heb ik nog nergens meegemaakt .

 • Hoe beoordeel je GYZS.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Hans
  Review voor GYZS.nl

  Geen product meer aanbieden via Bol.com met dezelfde prijs als dat je voor een grootverpakking betaald waardoor je 1 product krijgt i.p.v. 6
  Sluw clubje
  Klantenservice GYZS vind het wel grappig

  Antwoord van GYZS.nl

  Beste Hans,
  de prijzen van onze producten op Bol.com zijn altijd inclusief verzendkosten, deze prijzen zijn dus anders dan op onze eigen website waar de verzendkosten apart berekend worden.
  Wij vinden het vervelend als dit verwarring oplevert.
  Groeten,
  Team GYZS

 • Bas
  Review voor GYZS.nl

  Sneller reageren en afspraken nakomen. Order was niet correct, reactie duurde 8 dagen waarin ze beloofde de producten direct te verzenden. Helaas nooit wat ontvangen..

  Antwoord van GYZS.nl

  Beste Bas, onze excuses voor het ongemak. Volgens onze gegevens heeft u ondertussen wel de juiste producten ontvangen, mochten er nog vragen of problemen zijn dan horen we het graag van u.
  Groeten,
  Team GYZS

 • Gosse
  Review voor GYZS.nl

  Ik had slotcilinders besteld voor de veiligheid van de woning, maar wat doet de pakketbezorger? Hij belt niet aan, maar legt het pakketje plompverloren onbeheerd in de toegangshal van het appartementencomplex. Lekker veilig!

 • Cristiano Vezzi
  Review voor GYZS.nl

  Er waren problemen met mijn bestelling, dat hebben ze uitstekend opgelost.
  TOP.

 • Alex
  Review voor GYZS.nl

  Goede serviceen snelle levertijd

 • Jan de Vries Lentsch
  Review voor GYZS.nl

  Door de voorraad info op de website goed te houden en service te leveren als ze daar een fout in maken

 • Ronald Klop
  Review voor GYZS.nl

  De prijs en verzending is prima. zeker voor die prijs. Maar een product retourneren is een drama. na 2,5 week maar eens belt hoe het met mijn aanvraag zat.(20-04-16) ja we maken het vandaag over binnen 1-3 werkdagen kunt het op u rekening verwachten. enkele dagen later(25-04-16) nog maar eens gebeld. daar werd verteld dat ik nog via de oude website had bestelt en dat er daarom iets mis was gegaan. nu zou ik weer binnen 1-3 dagen mijn geld ontvangen. (26-04-16) ja er staat iets op mijn rekening. Ik mis alleen nog ong. 60% van het originele bedrag. Zal 28-04-16 nog maar eens gaan bellen.

 • NSM Hoogland
  Review voor GYZS.nl

  Prima levering. Vaker besteld, sneller leveringen.