GameShop050
Stan Edelaar
Bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Producten netjes ingepakt en in de beloofde staat afgeleverd. Fantastische ervaring.
Christoph Goossens
Zeer goede prijzen en aanbod van games. Supersnelle verzending. Pakket was de volgende dag geleverd.
Hoe beoordeel je GameShop050?
ABJ BAKKER
Snel geleverd. Artikel zoals omschreven.
Igor
Goeie, duidelijke en snelle service.
Ysbrand Broersma
Goede levering en een goed product!
Dave
Game in goede krasloze staat aangekomen en geinstalleerd. Dus ik heb voorlopig weer plezier er van.
Eric
Geen woord teveel gezegd over de staat van de LP`s die ik heb gekocht. Fantastisch, in perfecte staat en zeer goed verpakt. Snelle verzending, goed werk!
Rudolf Diebenbusch
Super schneller versand und sehr gut verpackt👍
Gerard Buhr
Great Selection of Games, Great Customer Service, and Shipping Available throughout Europe.
Cornelis van der Mark
Rob Stomphorst
Goede service. Na eerste bestelling later nog een andere bij laten voegen. Prima service! En natuurlijk leuke prijsjes.
Robin
Laatst wat dingen besteld bij GameShop050. Eigenlijk best een goede ervaring. De webshop is een beetje scrappy, maar wel snel en gewoon goed. Fijn om mee te werken. Na het betalen snel bevestiging gekregen, ook gewoon goed. Prima pakket, items goed verpakt. Bezorging was keurig volgens planning, maar ik had graag een Track en Trace code ontvangen. Pakket was net iets te groot voor de brievenbus, maar toevallig was ik thuis. Al met al gewoon een prima ervaring. Als ik in het vervolg nog iets zoek zal ik ook bij jullie kijken!
Mark Hoonaard
Snel geleverd en top product !!
Alexander Van der Meulen
Goed. Eerlijk en betrouwbaar
Silv-Jan
Ik heb een LP via marktplaats bij dit bedrijf aangeschaft. Volgens de advertentie "in goede staat". Ik heb werkelijk niets kunnen vinden waarom deze aankoop niet de beschrijving "perfecte staat" zou verdienen! De LP zelf zit in een beschermende hoes, die zit met de originele hoes in de originele verpakking. Dat geheel zit in vier lagen bescherming in een grote doos. Kortom, perfecte staat, perfect verpakt en een hele
schappelijke prijs! Dikke aanrader! -
Gerard
Netjes verpakt en snel geleverd.
Rudi Ketelslegers
Snelle levering .
AG
Zien er goed uit en snel bezorgd
Dirk Hoek
Snelle levering en goed verpakt…ik zou zo weer daar bestellen! Top!
Roland de Bruijn
Product zoals beschreven, degelijk verpakt voor verzending, snelle en makkelijke afhandeling.