GarageHandzender
Willy Maria H Limbos
snelle en correcte afhandeling + levering
Ronald
De afstandsbediening voor mijn garage was stuk dus ik wilde hem vervangen. Op internet heb ik op garagehandzender dezelfde handzender gevonden, en er een besteld. De handzender was snel geleverd. I.p.v. het oude model kreeg ik een alternatieve handzender die ziet er niet alleen mooier uit maar is ook van metaal, dus steviger dan de oude die van plastic is. Het paren van de oude naar de nieuwe handzender was heel eenvoudig en snel. Ik ben er heel blij mee, bedankt!
Hoe beoordeel je GarageHandzender?
Jelle Christiaens
-----
Sybrand van der Meer
Top, snel geleverd
Peter Spijker
👍👍👍👍👍👍👍👍
Barend Westhuis
Snel gearriveerd en met installatie handleiding geen probleem. Werkt prima op 2 verschillende garagedeuren.
Boudewijn Dessing
Toen mijn levering onverklaarbaar verdwenen was en dus niet aangekomen ,
werd er onmiddellijk geschakeld ! Ik kreeg een nieuwe handzender voor rekening van Garage handzender. Dat is nog eens klantvriendelijk !! -
Alex Ruebens
Snelle levering. Goed product.
Huib van Tongerloo.
Had een handzender besteld voor een Doormaster 420 garage deur, maar helaas was hij niet comptabele dus werkte het niet. Het was even moeilijk voor mij om het terugstuur adres te vinden, maar is toch gelukt. En natuurlijk is ook mijn aankoop bedrag terug gestuurd. Een goede service dus. Bedankt.
David Morren
Heb mijn produkt besteld op 22nov en tot op vandaag nog niks geleverd gekregen , ze beloven tussen de 3 en 5 werkdagen geleverd ?
Antwoord van GarageHandzenderDank voor uw review. Het kan zijn dat de order verloren is geraakt met de post. Graag contact via contact@garagehandzender.nl en dan zorgen we dat we opnieuw een order versturen na validatie van uw postadres. Excuses voor het ongemak.
Frank van Zantvoort -
Piet Borst
Goede prijs en snelle levering
Jack Donkers
Een betroubare en vlotte afhandeling van de bestelling.
Cor Hoeks
Ik denk dat mijn oude zender te oud is.
k van de polder
Snelle levering al diverse besteld voor ons appartementen complex aanbevolen
Sjef Mertens
Prijzen zijn goed met bezorging
Winfried Hamacher
Alles super
Bert Ramaekers
Snel en goed geregeld
Guildo Baas
Fantastische service. Gewoon zoals het hoort.
Paul de Raad
Snel geleverd, duidelijke uitleg, werkt prima
maurice van acker
Niet verwacht zo rap dat ik heb ontvangen