GearPoint | G.F.P. (Gear for Professionals) BV
O.a. de officiële distributeur voor Salomon Forces, UF Pro, MOG, Offgrid, Thrudark en 5,11 Tactical.
Stefan
Altiid kwaliteit, snel verzonden maar de winkel is ook een aanrader
Jan Hem
😎👍🏼 all good
Hoe beoordeel je GearPoint | G.F.P. (Gear for Professionals) BV?
MJ
Prima service zonder poespas
Stefan Marinkovic Funa
good service, slow shipping
Thomas Larsimont
Perfect!
Edwin Rep
Ik heb gekozen voor afhalen, omdat ik de volgende dag toch in Amersfoort moest zijn. Het lag netjes klaar en werd vriendelijk geholpen.
Ine
Ik had twee Faraday hoesjes gekocht waarvan er één na een paar maanden begon te “lekken” . Heb e-mail contact gehad en kon het hoesje terugsturen zodat gearpoint het kon nakijken en kijken wat er aan te doen was. Hun bevinding was idd dat het hoesje lekte en kreeg meteen een nieuw hoesje toegestuurd. Ik vind dat netjes. Bij zorgvuldig gebruik dient een Faraday hoesje wel 1 tot 1,1/5 jaar mee te gaan.
Jeroen Notenboom
Snelle levering en uitstekende retour service
Echt goede winkel om iets te bestellen
Echt een aanrader
Rene Muilwijk
top winkel mooie collectie
W van de B
Heb de bestelling nooit ontvangen en verkoper is onbereikbaar
Antwoord van GearPoint | G.F.P. (Gear for Professionals) BVBedankt voor je review. We hebben inmiddels contact met je opgenomen en naar ons idee een passende oplossing gevonden. Het lijkt erop dat onze eerdere e-mails je helaas niet hebben bereikt. Dat vinden wij erg vervelend, omdat je daardoor niet op de hoogte was van de ontwikkelingen rondom dit artikel.
Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder. -
Ad van S
Prima geregeld
wimo
top
snel en correct -
Modris Salcevics
Yes 👍🤝
Wouter
Duidelijke communicatie, vlotte levering. Uitstekende prijs-kwaliteit.
Troy
Top service met echte oog en hart voor de zaak
Manu Roefs
Steeds klaar voor feedback en communicatie. Klantgericht.
jeffrey wessels
heel tevreden met de 2ndskin en snel thuis
Steven van Kampen
Top service
Raymond
Veel keuze, prima service
Frank Janssens
Afspraken zijn netjes nagekomen.