GearPoint | G.F.P. (Gear for Professionals) BV
O.a. de officiële distributeur voor Salomon Forces, UF Pro, MOG, Offgrid, Thrudark en 5,11 Tactical.
Jeff van den Bos
Geweldige service en supersnelle levering
Rachid smets
Goed zo
Hoe beoordeel je GearPoint | G.F.P. (Gear for Professionals) BV?
Paul
Mooi verpakt, goede kleding , gewoon tevreden
Gijs Ruitenbeek
Alles goed en snel verzonden!
Thijmen Diks
Jordi Hotting
Top bedrijf en mega goede service!!! Team is on fire
YHY Tigchelaar
Goede winkelvgoede service
Krijn Mout
Heel breed assortiment. Gearpoint heeft spullen voor de beginnende militair met een klein budget tot gespecialiseerde uitrusting die ervaren specialisten willen hebben. Van duur tot heel voordelig, maar altijd goeie kwaliteit.
Stefan
Mooie prijzen, goede klantenservice. DHL was de zending kwijt, er
Juan Pankoski
I’m still waiting for the answer by email. I didn’t receive the plates.
Antwoord van GearPoint | G.F.P. (Gear for Professionals) BVBedankt voor uw review. We hebben inmiddels contact met u gehad. Het pakket lag gereed om afgehaald te worden, maar is helaas niet opgehaald. We kijken op dit moment samen naar een passende oplossing.
MiBu
Goede ervaring met dit bedrijf. Biedt producten aan van hoge kwaliteit. Zeer tevreden.
Kaspar Jansen
Gearpoint verkoopt kwalitatief goede spullen met snelle levering
stefan messbauer
Fijne webshop en goede vriendelijke klantenservice
Rudolf faasse
Tevreden
F
Er is niks wat een beoordeling lager dan uitstekend rechtvaardigt. 10 sterren zou beter passen! Bezoek de winkel en oordeel zelf…
Riny Nuijten
Salomon waren binnen 3 kwart jaar versleten en dit is zeer netjes opgelost. 100 punten hiervoor.
Davy Schiettecatte
Ik had zwarte schoenen besteld en ik heb bruine ontvangen.
Antwoord van GearPoint | G.F.P. (Gear for Professionals) BVBedankt voor uw review. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en het probleem samen netjes opgelost. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.
jan
Goede service en fijne medewerkers die je goed helpen
Dilan Schutter
Yusu snelle bestelling. Handschoenen zijn ook gewoon echt waterdicht, echt ziek.
J. Groote
Snelle en prima service!! Klasse!