GeboorteXpress
Le Wolffensperger
Mooi gemaakt. Had echter geen sticker verwacht. Maar dat is mijn fout met extra goed kijken. Snel verzonden na contact gehad te hebben hoe snel het verzonden zou worden. Bedankt!
Deborah Feller
Snelle levering en na bestellen ook snel bevestigingmail
Hoe beoordeel je GeboorteXpress?
Gerard van der Heide
In de laatste week van april waarin Post.Nl het volledig liet afweten qua bezorging van wat dan ook, is (gelukkig) via DHL de betreffende huwelijkskaars nog net op tijd aangekomen ivm huwelijk van mijn zoon in Italie waarnaar ik de volgende dag naar toe ging reizen. De kaars was juist door zijn eenvoud mooi en zorgvuldig uitgevoerd. Prijs -kwaliteit-levering-verhouding uitmuntend dus.
Wil Leurink
Wat een verrassing 2 gepersonaliseerde poppen wagentjes gekocht ,wat zijn ze leuk en mooie kwaliteit.wij waren er ontroerd van .
Dank jullie wel -
nicolet arends
Mooie cadeautjes, hele snelle levering ,goede service
J H Bouwmeester
Het cadeau ziet er prachtig uit onze dochter is er erg blij mee en de teksten staan er ook mooi op.
Linsey Vd ouweland
Snelle levering en super goed geleverd. Het product is prachtig!
Von Beerkens Vullings
Mail gekregen dat er 2 orders verwisseld waren waardoor wij van andere
Jet
Snelle levering van het baby-naamcadeautje!
Sonja
Ik zocht een leuk en origineel cadeautje voor de geboorte van onze kleinzoon en ging op onderzoek uit. Op deze webshop kwam ik uit en was zeer verrast!! Wat een leuke cadeaus zijn hier te vinden 😃 Iets leuks gevonden en de rest ging vanzelf! Ik koos voor afhalen in de winkel en dat ging super snel en vriendelijk! Kortom,echt de moeite waard!!
Suraghni Jiawon
Super service!
Annelies
Snelle levering en heldere communicatie. Mooie producten
Jennifer Mathijsen
Super leuke producten en goede service.
Dim Hegeraat
Goede prijskwaliteit verhoudingen. Geen grote sticker maar geprint op de kaars
Petra van den Oever
Hele goede service! Werd nog nagebeld omdat ze mogelijk op het geboortekaartje bepaalde gegevens net niet goed konden lezen.. super netjes en ook nog snel geleverd!
Fred Ferwerda
Precies wat we zochten.
Karin Brouwer
Mooi kado. Snelle levering en ziet er keurig uit.
Luc Van Ingelgem
Mooie koffer! Perfecte uitvoering!
Jan de Witte
Degelijk stoeltje, mooie heldere