Gebruiktspeelgoed.nl

Gebruiktspeelgoed.nl

Gebruiktspeelgoed.nl verkoopt nieuwe en tweedehands LEGO - producten. Vanuit onze webshop en winkel in Genemuiden. Samen met de bewoners van stichting 't Kastheel bouwen wij aan een duurzame samenleving waar tweedehands geen tweede keus hoeft te zijn. Iedere aankoop draagt bij aan zinvol werk.

9,9

• Monaco
    Review voor Gebruiktspeelgoed.nl

Het was een leuke winkel met een goede sfeer! Ik ben erg goed geholpen en het personeel was erg klantvriendelijk!

Antwoord van Gebruiktspeelgoed.nl

Beste Monaco, hartelijk dank voor je bericht. Wij zijn blij dat je bij ons bent geweest. Jou aankoop draagt bij aan zinvol werk en een leuke dag voor onze deelnemers. We zien je graag terug als klant in onze winkel.

• Henk
    Review voor Gebruiktspeelgoed.nl

Leuke winkel voor de Lego liefhebber. En super tof dat dit onderdeel is van een stichting voor mensen met een beperking!

Antwoord van Gebruiktspeelgoed.nl

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! We zien u graag terug als klant.

• Hoe beoordeel je Gebruiktspeelgoed.nl?

• Brouwveld
    Geverifieerde klant van Gebruiktspeelgoed.nl

Snelle levering en voldeed aan de omschrijving

• Rogier
    Review voor Gebruiktspeelgoed.nl

Een oudere, maar nog nieuw in doos set gekocht. Set kwam heel goed verpakt binnen. Top service!

• e schalkx - ande

snel shoon

• Benny Coquet
    Geverifieerde klant van Gebruiktspeelgoed.nl

Leuke legosets aan normale prijzen. En ik had een paar ontbrekende stukjes, maar dat is dan toch opgelost.