Generation Interieur & Lifestyle Organisatie

Generation Interieur & Lifestyle Organisatie

online lead generator voor particulieren en de bouwsector. Klanten kunnen prijzen opvragen bij ons voor maatwerk.Na prijsopgave kunnen ze aangeven een bestelling te willen plaatsen. Klant ontvangt dan een opdrachtbevestiging en na akkoord gegeven op de opdrachtbevestiging en algemene voorwaarden is de bestelling een feit. Een paar producten kunnen via een winkelmand online worden afgenomen.

Website is nog niet geheel online, e mail adres wordt ook anders maar we willen 01 april live met een volledige website en dus ook met jullie goedkeuring (keurmerk) en logo.

Mvg Erwin van den Hoogen
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.