Gereedschappelijk
Coen
super geholpen door Mika en Zoë
Maarten Moonen
Bestelling leek mis te gaan. Pas na telefoontje met klantenservice kwam het goed. Binnen 24 uur werd binnen 5 dagen. Al eens een zelfde ervaring gehad met toolsvoordelig, gevestigd op zelfde adres in Cuijk
Antwoord van GereedschappelijkHi Maarten,
Ik zie dat deze order ten tijden van bestellen een langere levertijd had, inderdaad 5 werkdagen. In dat geval wordt er inderdaad niet binnen 24u geleverd. Dit wordt overigens ook niet gecommuniceerd bij dergelijke artikelen.
Desondanks hopen we dat je alsnog veel klussucces hebt met het bestelde artikel!
Groet,
Team Gereedschappelijk.nl -
Hoe beoordeel je Gereedschappelijk?
Jan Schipper
prima
John Kroon
Snel geleverd.
Leo
Super geregeld. S’middags besteld en de volgende dag netjes in huis zoals beloofd
jan Strockmeijer
Bestelling goed geleverd. Ben tevreden
Wide
Snelle levering. Prima kwaliteit. Wat ik verwacht had.
Nestor Muñoz Balvi
Goed service en snel.
Wim
Goede prijs voor mooie producten. Snel in huis!
Wim Schaijk
Beste het ging allemaal goed .
Alleen de onbeschrijfelijke grote verpakking wat een nadeel.
het had makkelijk in de originele verpakking gekund dat scheelt kosten en bij mij en ook bij jullie .
ordernummer 53126572.
gr wim van schaijk -
Wilbert van Harn
Goed geregeld
P van Tienhoven
Snelle levering. Prima product.
Jeroen Ewalts
Sneel
Kristof Daglinckx
Woensdag besteld met de belofte de dag nadien in huis. We zijn momenteel zondag en heb nog niets omtvangen. Helaas zal dit een eenmalige koop zijn geweest.
Bart Faas
Top, betrouwbaar en snelle levering!
Jean-pol Tinsy
Je n' ai pas encore reçu le colis, commandé le 31/03 et nous sommes le 04/04.
Teun
Ik had het voor de zekerheid in 2 x besteld, maar alles is netjes geleverd. geen probleem.
Sven Harmsen
Geen accu bij mij. Machine gekregen en het niet geloven! Erg jammer en ook nog 3 maanden moeten wachten op een machine terwijl elke keer als ik belde het deze week binnen zou komen.
Erg teleurgesteld! Helemaal omdat ik nu een machine heb zonder accu! -
Krzysztof Pytel
Super snel