Gerrits Tuinmeubelen

Gerrits Tuinmeubelen

Gerrits Tuinmeubelen biedt vele soorten tuinmeubelen aan, waardoor u nog meer kunt genieten van het buitenleven!
9,6
Filter 822 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 732 met beschrijving

• Harry&Siny
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Door een tip van onze Dochter en Schoonzoon moesten wij naar Gerrits Tuinmeubelen in Vroomshoop.
    Om te kijken voor een mooie tuinzet ( Balkon ) wat een prachtige winkel.
    Heel fijn personeel met goede adviezen en heerlijke koffie gedronken.

En daar stond een heel mooi zet die wij hebben gekocht.
    Alles heel netjes afgeleverd en binnen gebracht door de chauffeurs.

Zijn super blij met onze nieuwe aankoop.

• JS
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Goed geholpen en geadviseerd. Vlotte levering.

• Hoe beoordeel je Gerrits Tuinmeubelen?

• Klaas
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Prachtige winkel, uitgebreide collectie tuinmeubelen. Deskundig advies van de vriendelijke verkopers bij Gerrits Tuinmeubelen. Zeker een aanrader! Netjes op tijd en verpakt geleverd. Tot de volgende keer.

• Jonker
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Super geholpen door vriendelijk en behulpzame mensen, mooie lounge set kunnen vinden die snel en prima werd bezorgd.

• Pascale
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Vijf jaar geleden een tuinset gekocht, nu was 1 stoel stuk gegaan en hebben ze die gratis gerepareerd. TOP

• Reint

Prima!!

• PJF
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Prima geholpen met grote parasol.
    Positieve bezorgers met toekomst perspectief.

• Marja
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Snel geleverd en ook netje.
    Vriendelijke mensen allemaal, in de winkel en ook bij levering.

• Martin Buitenhuis

Mooie bank

• Jan
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Al jaren een vertrouwd adres, waardoor alle aankopen onze tuin steeds completer maakt.

• Jan en Betsie
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Heel goed geholpen bij de keuze voor goede relaxstoelen en tafel ivm rugproblemen.

• JB
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Gelijk bij binnenkomst ontzettend vriendelijk ontvangen en goede uitleg gehad met de aankoop.
    Levering verliep ontzettend soepel en vooral goede communicatie over het tijdstip.
    Echt een aanrader!

• Rita Otter
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Goede service en goede prijs , heel goed geholpen. Alleen met een bovenverdieping , moet je ook een lift hebben want er zijn meer beperkte mensen , maar hopelijk komt die er voor de volgende keer 😉

• Janneke
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Prima advies en fijn geholpen!
    De tafel werd binnen 2 dagen gebracht en op de plek gebracht achter het huis, ondanks de krappe doorgang.
    De tafel was eenvoudig zelf in elkaar te zetten.

• Marianne
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Goed advies gekregen over zitcomfort voor mijn lichamelijke beperking. Fijne en vriendelijke medewerkster in de winkel. Goede service

• Jarno Kotte
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Keurig geholpen met het uitzoeken van de tuinmeubelen en bij de levering is alles vlot verlopen. Bijzonder klantvriendelijk!

• Mark
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Afgelopen week heb ik m’n tuin set ontvangen inclusief parasol. Zeer goede service. Zowel in de winkel als bij het afleveren. Ook de Madison Luna is meegeleverd goed geluid en verlichting zit er in.

• Gerard
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Erg goede service. Van onze mooie tuinset was van één stoel de gasveer kapot. Deze is kosteloos vervangen.

• dalmatier
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

super service, werd nog gebeld of je de juiste parasol voet hebt besteld, mooie service

• Henk en Karin
    Review voor Gerrits Tuinmeubelen

Voor ons wat het belangrijk dat ze de tijd voor je nemen en begrijpen dat het een grote uitgave is. Daarom is een goed advies belangrijk en dat kregen we bij Gerrits.