Geurzussies
Voor vegan handgemaakte geurkaarsen & geurartikelen van sojawas.
9,9

• Willianne Huenestein
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Goede service en heerlijke waxies.

• Ingrid Meijerink
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Weer een super snelle levering en heerlijke smeltblokjes in bijbehorende waxbrander en een lief briefje met extra geurtjes erbij ,super blij er mee

• Hoe beoordeel je Geurzussies?

• Judith
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Snelle levering, extra waxmelts om nieuwe geuren te ervaren. En altijd het gevoel van goede service.

• k corper

goede en snelle levering

Antwoord van Geurzussies

Bedankt voor jouw mooie review en bestelling!!

• Andrea Elshoff
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Super producten, snelle levering en goede prijs- kwaliteitverhouding. Blij mee...

Dankjewel Andrea! Super lief!! Xxx

• Wendy De Vreese
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Super leuke producten die allemaal om ter zaligst ruiken, ook super service moest er toch per ongeluk iets verkeerds gegaan zijn. Een echte aanrader 😍

Dankjewel Wendy, hele mooie review. Lieve complimenten, waarderen wij !! xx

• Nicole Kramers
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Geweldige service, altijd een leuke verrassing bij je bestelling.

Dankjewel Nicole voor jouw mooie review!!! Xxx

• Maryse
    Review voor Geurzussies

Geweldige producten, super goede en leuke communicatie. Ik heb de adventkalender besteld. Super snel binnen en de geur kwam je al tegemoet bij het openmaken van de doos. Waarin prachtige producten zaten die erg leuk en goed verpakt waren. Een feestje om uit te pakken. Ik zou de Geurzussies absoluut aanraden voor ieder wat wils en hou je van langdurige heerlijke geuren, àlles handgemaakt, neem dan eens een kijkje op de webshop van de Zussies. Van mij krijgen ze een dikke 10!

Antwoord van Geurzussies

Lieve Maryse, bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo een mooie review te schrijven. Hier worden wij super blij van!! Heerlijk van genieten. Dankjewel voor je super lieve complimenten. Hier doen wij het voor. XX dikke kussies, van de Geurzussies.

• Anita Brouwers
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Heerlijke geur! Leuk verpakt, met een lief kaart erbij! Ik ga zeker meer bestellen!

Antwoord van Geurzussies

Bedankt voor jouw mooie review Anita, super leuk om te horen!! xxx

• Mariska
    Review voor Geurzussies

Zojuist een spoed verjaardagskadootje opgehaald en natuurlijk wat lekkers voor mezelf.
    Ruikt allemaal zo lekker en super lieve meiden.

Zo vriendelijk

Antwoord van Geurzussies

Dankjewel Mariska, super lief dat je een review hebt geschreven. Hopelijk viel het in de smaak!! Xxx

• Patricia van Kranenburg
    Geverifieerde klant van Geurzussies

De bestelling die ik gedaan heb zijn allemaal kado’s voor de feestdagen, dus daar ik nog geen beoordeling over geven. Maar elke keer wanneer ik iets bestel is het top, snel geleverd, persoonlijk en natuurlijk heerlijk ruikend!!

Antwoord van Geurzussies

Dankjewel Patricia. Dankje wel voor je mooie woorden en dat je leuke cadeaus bij ons gescoord hebt! Valt vast in de smaak! xxx

• Priscilla Stolk - van Doorn
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Snelle levering en superleuk ingepakt 👌 cadeautje ligt al mooi under de tree 😉

Dankjewel Priscilla voor jouw lieve review!!! Nog even..... Xxxx

• Jolanda van Nimwegen
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Goede service, snelle reactie op vraag.

Dankjewel Jolanda!! Lief van je. Xxxxxx

• Hanneke De Laure
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Wat een heerlijk geurende doos is er bij mij afgeleverd. Ik heb de adventbox besteld en ik moet m echt verstoppen om het niet nu al allemaal uit te gaan pakken. Wat een goede service, snel bezorgd, snelle communicatie, goede producten. Kortom echt een aanrader!

Antwoord van Geurzussies

Hi Hanneke, dankjewel voor jouw super lieve en mooie review. Wij waarderen het enorm!! Hopelijk lukt het jou om niet uit te pakken voor die tijd.. Hahaha. Dikke kussies, van de geurzussies

• Monique Schoenmakers

Dikke prima!

Fijn om te horen Monique!! Dankjewel Xxxx

• Yolanda Oosterwijk
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Snelle en nette service. Zit mooi verpakt en ruikt echt heerlijk. Goede producten, erg blij mee!

Dankjewwel Yolanda, super lief!! Geniet er van xxx

• Karen Considine
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Super lekker en heel snel geleverd ga snel weer bestellen

Dankjewel voor jouw mooie review Karen!!! Xxxx

• Catinca Vlottes Schoneveld
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Geweldige producten, de lekkerste geuren, de fijne persoonlijke benadering. Hoge gun factor voor deze zussies!

Dankjewel Catinca voor jouw mooie review! Super lief van jou! Xxxx

• Mireille Castricum
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Mooi verpakt met een hand geschreven kaartje , snelle levering, het cadeautje wat er bij zat rook hemels. Ik heb ze gelijk een mail gestuurd om ze te bedanken! Ik bestel zeker weer !!

• Shakti Jadoenath
    Geverifieerde klant van Geurzussies

Heerlijke geuren. Lekker duurzaam. Past mooi bij het interieur.
    Snelle levering.