Geusdiervoeding
Paul
Ben al jaren met grote tevredenheid klant voor onze hond die voornamelijk vers vlees eet. En snacks! Kennis van zaken, goed advies, thuis bezorgen of afhalen, het kan allemaal
Yvonne Hoogenboom
Bestelling werd netjes en op tijd door Geusdiervoeding bezorgd.
Hoe beoordeel je Geusdiervoeding?
M.A. Rijpma
De bestelling staat altijd keurig netjes klaar!
Ruth Das
Hele goede service!
Aafke Stokman
Snell
Corina Strien van
Altijd goed!
Pien
Weer goeie kvv en lekkere snacks ontvangen, en fijn dat ik kan zien wanneer de bezorger in de buurt komt. Ben heel tevreden!
Stefan Deger
Goede prijs en kwaliteit zeker een aanrader
Karina Caster
Snelle levering, en altijd een verrassing voor mijn hond..super dank
Melanie Baldwin
Top kwaliteit, prompte levering, goede service en rekening gehouden met wensen wat betreft weglaten bepaalde vleessoorten in de combi box. Enig minpuntje was levering naar factuur- ipv leveradres. Bleek om systeemfout te gaan en die is meteen gefixt. Wat kun je meer wensen?
eyra van Iersel
We halen de bestelling altijd op. Maar prima service! Wij zijn zo blij met de Geus.
Ger Van Oosten
Gewoon goed
S. Nieuwenhuys
Relaxte service en goede kwaliteit vriendelijke medewerkers!
Peter Eijkelhof
Prima kwaliteit voor een redelijke prijs, makkelijk te bereiken voor afhalen en …. Nu ook nog een verbeterde website! Gewoon top
MBD
Diverse variaties vers vlees. Blijft zichzelf vernieuwen. Ruime voorraad snacks. Regelmatig leuke kortingsacties. Top. Blijft mijn go to winkel.
Gert
Super snel en goed verpakt ontvangen
Vera van der Valk
Goede producten en heeft gelukkig veel producten van paard omdat mijn hond alleen dat mag
Lotte
Ruime keus, en heldere afspraken rondom de levering
m
Alles gewoon goed, producten en bezorging.
Andrea Wassing
Goede service en ze doen netjes bellen als er iets niet klopt .