Geweldigschoon
Superfijne producten, snelle levering
D. stortelder
Was niet goed
Antwoord van GeweldigschoonHoi D. Stortelder,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Jammer om te horen dat het niet naar wens was, dat willen we natuurlijk graag anders zien.
Als je wilt, kijken we graag met je mee om te achterhalen wat er precies niet goed uitpakte.
Wil je ons laten weten waar je tegenaan liep? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.
Hartelijke groet van Bastiaan, team GeweldigSchoon -
Hoe beoordeel je Geweldigschoon?
Geert Been
Fijne doeken
Antwoord van GeweldigschoonHoi Geert,
Wat leuk om te horen dat de doeken goed bevallen en fijn in gebruik zijn. Daar doen we het voor!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Dat waarderen we.
Hartelijke groet van Bastiaan, team GeweldigSchoon
Anneke
Fijne website. Goed spul. Duidelijke gebruiksaanwijzing.
Antwoord van GeweldigschoonHoi Anneke,
Dank je wel voor je review en je bestelling. Fijn om te horen dat de website en uitleg helder voor je waren, dat vinden we belangrijk.
En logisch dat je nog even de tijd neemt om de reinigers goed uit te proberen.
Mocht je in de tussentijd vragen hebben over wanneer je welke reiniger het beste gebruikt, stuur gerust een berichtje, we denken graag met je mee.
Nicoline Snaas
Antwoord van GeweldigschoonHoi Nicoline,
Dank je wel voor je beoordeling. En fijn om te horen dat de glasreiniger goed werkt en geen strepen achterlaat.
Van A
Snelle levering en fijn in gebruik.
Werken goed!Antwoord van GeweldigschoonHoi Van A,
Dank je wel voor het delen van jouw beoordeling. Fijn om te horen dat de raamdoekenset goed bevalt en dat je zo tevreden bent over het resultaat. Daar doen we het voor. 😊
Erna
Goede service, snelle levering
Antwoord van GeweldigschoonHi Erna,
Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de levering vlot is gegaan en dat de keukenreiniger precies doet wat je ervan verwacht. Daar doen we het voor😊!
L.
Geweldige service. Er ging wat mis met de bezorging maar dat werd perfect opgelost. Perfect
Antwoord van GeweldigschoonHi L.,
Bedankt voor het delen van je enthousiaste beoordeling. Fijn om te horen dat we het goed voor je hebben opgelost. Hopelijk bevalt het schoonmaakresultaat net zo goed als de service😊!
R Vloet
Snel geleverd, netjes ingepakt - prima.
Antwoord van GeweldigschoonHoi R.,
Dank je wel voor het delen van je beoordeling. Fijn om te horen dat de zowel raamdoekenset als de droogdoeken zo goed bevallen. Daar doen we het echt voor.
Hartelijke groet Suzanne, team GeweldigSchoon -
Susanne
Super levering aan huis!
Antwoord van GeweldigschoonHoi Susanne,
Wat een leuke en uitgebreide review, dank je wel! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de onze producten✨.
Helene
Wonder doeken !!
Wel eerst 2x uitwassen voor gebruikAntwoord van GeweldigschoonHoi Helene,
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de doeken! 😊 Daar doen we het voor. Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring.
Hartelijke groet van
Bastiaan, team GeweldigSchoon -
Toos
Super snelle levering
Antwoord van GeweldigschoonHoi Toos,
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de antibacteriële schoonmaakdoeken precies doen wat ze horen te doen. Daar doen we het voor!
Sanny Boer
Snelle levering en mooi hoe het pakket en de informatie wordt geleverd. De doeken zijn natuurlijk ook super
Antwoord van GeweldigschoonHoi Sanny,
Wat een leuke review, dank je wel. Fijn om te horen dat zowel dat je blij bent met de doeken. Daar doen we het voor! Mocht je nog vragen hebben dan staan we graag voor je klaar, ook na je aankoop.
Jan Kanters
Zeer goede zaak
Antwoord van GeweldigschoonHoi Jan,
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Serpil Unver
Geweldige produkten scheelt me een hoop tijd met zemen.
Antwoord van GeweldigschoonHoi Serpil,
Wat fijn om te horen dat de schoonmaak- en droogdoekset je tijd bespaart. Dat is een van de dingen waar we het voor doen! Dank voor je mooie beoordeling en het delen van je ervaring.
harry reiber
Was de andere dag al bezorgd.top.
Antwoord van GeweldigschoonHoi Harry,
Bedankt voor het delen van jouw beoordeling. En fijn om te lezen dat jouw bestelling snel bezorgd is.
Hartelijke groet, Suzanne team GeweldigSchoon -
Marga Janssen
Snelle klantvriendelijke benadering
Antwoord van GeweldigschoonHoi Marga,
Bedankt voor je compliment over onze service en de raamdoekenset. Daar doen we het echt voor!
Yvonne Meijer
Geen klachten
Antwoord van GeweldigschoonHoi Yvonne,
Wat leuk om jouw enthousiaste beoordeling te lezen. Fijn dat de raamdoekenset voor het verwachte resultaat zorgt. Dat is precies waar we het voor doen 😊!
Rik
Snelle levering en goede kwaliteit. Super content van deze doekenset
Elles Van Berkel
Fijn Producten Echt Geweldig 🤗
Antwoord van GeweldigschoonHoi Elles,
Bedankt voor je beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier van de artikelen. Mocht je nog vragen hebben dan staan we graag voor je klaar, ook na je aankoop.
Hartelijke groet van Suzanne, team GeweldigSchoon