Geweldigschoon

Geweldigschoon

De webshop gespecialiseerd in microvezelproducten van topkwaliteit en aanverwante schoonmaakartikelen.
premium microvezel droogdoeken multifunctionele microvezel droogdoeken milieuvriendelijke schoonmaaksets met droogdoek
9,7
Filter 260 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 259 met beschrijving

• Carola Kuipers

Snelle levering! Superblij mee en maak nu met een glimlach schoon 🧼 🤩

Hoi Carola,

Wat een superleuke reactie om te lezen – dank je wel! 😊
    We worden er helemaal blij van dat jij nu met een glimlach schoonmaakt (zo hoort het ook 💪). Fijn dat de levering snel was en de doekenset zo goed bevalt.

Mocht je nog vragen hebben of schoonmaaktips kunnen gebruiken: we staan altijd voor je klaar!

Hartelijke groet, Bastiaan Team GeweldigSchoon 🧼✨

• Tania Goossens
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Snelle en correcte service, product is super

Hoi Tania,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! En geweldig dat je met alleen water een streeploos resultaat krijgt – precies waar we voor staan bij GeweldigSchoon.

Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten – we staan ook na je aankoop graag voor je klaar

Veel schoonmaakplezier gewenst! Hartelijke groet van Suzanne, Team GeweldigSchoon

• Hoe beoordeel je Geweldigschoon?

• Jannie Borg

Goede service snel gelevert

Hoi Jannie,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én het gebruik van de raamdoekenset. We doen ons best om zowel onze service als onze producten geweldig te maken — dus jouw reactie tovert een grote glimlach op ons gezicht 😊.

Veel schoonmaakplezier gewenst en hopelijk tot snel weer op GeweldigSchoon.nl!

Hartelijke groet, Bastiaan Team Geweldigschoon

• G.Kuiper-Heite
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Ik heb deze doeken kort in mijn bezit en na een eerste indruk werkt het perfect.

Hoi Gerda,

Wat fijn om te horen dat je eerste indruk positief is. We begrijpen dat je de doeken nog maar kort in huis hebt en misschien nog niet uitgebreid hebt kunnen testen. Juist daarom waarderen we het extra dat je toch al even de moeite neemt om je ervaring te delen.

Mocht je op een later moment nog aanvullingen hebben of je mening willen aanpassen: je review kun je altijd bijwerken. We horen graag hoe het bevalt op de langere termijn!

Hartelijke groet, Bastiaan Team Geweldigschoon

• Timmer
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Maakt echt goed schoon zonder strepen

Hoi Debby,

Wat leuk om jouw reactie te lezen! Fijn dat je zo tevreden bent met het product – daar doen we het voor!

Hartelijke groet, Suzanne Team Geweldigschoon

• Iny Eurlings
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

De levering was zeer snel .

Hoi Iny,

Wat leuk om jouw enthousiaste reactie op het product te lezen! Daar doen we het voor.

Hartelijke groet Bastiaan

• CAG van ZIJL
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Prima service en het product doet werkt goed en prima resultaat.

Hoi CAG,

Wat leuk om te lezen dat blij bent met het resultaat. Dank je wel voor jouw beoordeling.

Hartelijke groet, Suzanne Team GeweldigSchoon

• Kusters
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Na een belletje omdat ik mijn bestelling nog niet binnen had kreeg ik het de volgende dag alsnog binnen . Service is super..bedankt!

Hoi ilse,

Wat leuk om te lezen! We doen ons best om altijd snel en persoonlijk te helpen. Het is prettig om te lezen dat dat gewaardeerd wordt. En hartstikke fijn dat je zo tevreden bent met het product – daar doen we het voor! 😊

Hartelijke groet, Suzanne Team Geweldigschoon

• Bianca
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Geweldig snelle levering en mooie producten

Hoi Bianca,

Wat leuk om je enthousiaste reactie te lezen. En fijn dat je tevreden bent!

Dank je wel voor het delen van jouw beoordeling.

Hartelijke groet, Bastiaan Team GeweldigSchoon

• GK
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

De eigen merk doekjes voldoen prima.
    De levering was snel

Hoi Gerke,

Wat leuk om te lezen dat je tevereden bent met de Geweldigschoon doeken.

Dank je wel voor jouw beoordeling. En natuurlijk: als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we ook na je aankoop graag voor je klaar.

Hartelijke groet,

Bastiaan
    Team GeweldigSchoon

• Joanne Mekelenkamp
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Fijn snel in huis, maar doet ook zeker z'n naam eer aan! Geweldig schoon :) maakt het ramen wassen een stuk aangenamer.

Hoi Joanne,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het resultaat – en dat het ramen wassen nu een stuk aangenamer is geworden! 😊

Hartelijke groet,

Bastiaan
    Team GeweldigSchoon

• Reinhilde Maex

Dag Reinhilde,

Dank je voor het delen van jouw beoordeling. En fijn om te lezen dat je tevreden bent met de artikelen.

We staan graag voor je klaar bij vragen, ook na je aankoop.

Vriendelijke groet van Suzanne

• Rob van Bergen

Prima

Hi Rob,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor.

En bedankt voor het delen van jouw beoordeling.

Wij staan graag voor je klaar bij vragen, ook na je aankoop.

Vriendelijke groet van Suzanne

• Kim Versteeg
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Super producten, hier wordt je blij van! Een persoonlijke noot in het pakketje maakt het vriendelijk.

Hoi Kim,

Wat een leuke en enthousiaste reactie op ons product zeg! Daar worden we blij van en daar doen we het echt voor.

Bedankt voor het delen van jouw beoordeling. Bij vragen staan we graag voor je klaar, ook na je aankoop.

• Jan Pander

Snelle levering raamdoeken

Hoi Jan,

Wat leuk om jouw enthousiaste reactie te lezen. En bedankt voor het delen van je beoordeling.

Fijn dat je tevreden bent met onze producten. Daar doen we het voor!

• L.Meerman

Geweldig

Dag L.,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en service. En bedankt voor het delen van jouw beoordeling.

• Bärbel Strikwerda
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Ramen zijn in een mum van tijd geweldig schoon. Super die raam doeken van geweldig schoon

Hoi Bärbel,

Dat is een leuke enthousiaste reactie om te lezen.

Fijn dat je tevreden bent met onze producten. Daar doen we het voor!

En bedankt voor het delen van jouw beoordeling. Bij vragen staan we graag voor je klaar, ook na je aankoop.

• F.P. Wattel
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Had ooit de Jemaco set,maar helaas kwijtgeraakt bij verhuizing. Deze doeken van Geweldigschoon zijn net zo goed. Gewoon de ramen doen met water. Wij hadden net nieuw dubbelglas in ons appartement en die moesten even voorgewassen worden. Daarna de finishing touch met de was en de droogdoek voila geen streepje te zien. Als de ramen gewoon licht vervuild zij,volstaat alleen met de doeken.
    Heel tevreden👍

Dag F.P.,

Wat leuk om jouw enthousiaste ervaring te lezen! En fijn dat je tevreden bent. Daar doen we het echt voor.

Bedankt voor het delen van jouw beoordeling.

Wij staan graag klaar om je te helpen bij vragen, ook na je aankoop.

• Jose
    Geverifieerde klant van Geweldigschoon

Het werkt goed en zeer schoon en snelle levering

Hoi Jose,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Daar doen we het voor.

• Ina Delger

Prima geholpen.

Dag Ina,

Bedankt voor het het delen van jouw beoordeling. En fijn om te lezen dat je tevreden bent. Daar doen we het echt voor!